Videók letöltése, konvertálása egyszerűen, ingyenesen

 Az alábbi alkalmazásokkal könnyedén és ellenszolgáltatás nélkül avagy ingyen tudsz videókkal dolgozni.

 

 

Mivel egyre nagyobb témakört felölelően találhatunk videókat a YouTube -on ezért kétségtelen hogy jól tud jönni egy olyan szoftver amellyel szakértelem nélkül letölthetjük azokat majd ha szükséges át is tudjuk alakítani.

 

A feladatra, hatalmas kínálattal találjuk magunkat szemben, most kiemelnénk néhányat amelyekről már aloldalunkon esett szó.

 

Videó letöltés

 

Videók letöltésére használhatjuk fel az FSS Video Downloader -t amely kezelhetőségben az egyszerű, alapfunkciókat biztosító szoftverek közé sorolható. Egyszerűen használható, csak másolni kell az URL-t a többit akár rá is bízhatjuk, előre megadhatjuk a számára hogy milyen kimeneti formátumban mentsen. Túl sok beállítási lehetőséget ne keressünk rajta hisz nem is tartalmaz, erősségét az egyszerűségben, ingyenességben és a gyorsaságban érezhetjük. Az FSS Video Downloader letölthető itt…

 

Videó konvertáló

 

Ugyanazon gyártócég terméke az FSS Video Converter amely szintén egyszerűen, minimális ismereteket igénylően teszi lehetővé a számunkra a konvertálás műveletét.

Telepítése során javasolt azért arra odafigyelni hogy Toolbar -t kísérel meg installálni, ne engedélyezzük.

Elsősorban azért válhat hamar a kezdők kedvenc konvertálójává, mivel profilokba rendezve választhatjuk ki a kimeneti formátumot.

Külön kategorizálva találhatjuk asztali, mobil és webes szabványoknak megfelelő kodek típusokat. Az FSS Video Converter letölthető itt…

 

 

 

Kapcsolódó tartalom:

 

Ace Video Converter avagy konvertálás profilos elrendezéssel

 

Internet Download Manager, tölts le úgy mint egy profi!

 

eTube Downloader, hogyan töltsünk le videókat a YouTube-ról

 

Freemake Video Converter- Konvertáló kezdőknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code