Internet Download Manager, tölts le úgy mint egy profi!

Rendkívül nagy tudással és testre szabhatósággal rendelkező letöltés kliens, minden olyan különleges lehetőséget megad a számunkra amit a kategóriájába tartozó szoftverek esetén elvárunk.

Nagyobb méretű fájlok beszerzésekor, napi ruténként végrehajtott letöltések esetén, idővel ha szeretnénk, ha nem, szükségessé válhat egy segédalkalmazás ami könnyebbé illetve automatikusabbá teszi a letöltéseinket.

A fejlesztői ígéretek alapján elméletben akár 5-ször gyorsabban képes végrehajtani a szóban forgó műveletet speciális technológiájának köszönhetően.

Mint a nagyobb szoftvereknél, nála is felfedezhető az a lehetőség hogy támogatja a szakadt folyamatok újraindítását ami átmeneti hálózati problémák esetén jelentkezhetnek.

Telepítése után automatikusan integrálódik böngészőnkhöz és folyamatosan a háttérben figyeli hogy mikor van rá szükség, támogatja a legismertebb böngészőket.

Rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz, széleskörűen konfigurálható a munkafolyamatok integrációja, szabadon megadható a letöltések helye.

Kinézetben kiválóan illeszkedik a funkciókhoz, látványos beszélő ikonokat találunk rajta.

 

Különlegességei közzé tartozik a fogd és vidd fájlmozgatási támogatás, beépített víruskereső funkció, illetve az ütemezhetőség lehetősége, így akár a beavatkozásunk nélkül is megállja a helyét, természetesen azért előtte meg kell adni a számára hogy mit is várunk el tőle pontosan.

Tömörített állományok esetén már az Internet Download Manager felületén belül belekukkanthatunk az állományba.

Erőforrás tekintetében nem is találhatnánk jobbat mivel a lehető legkevesebb RAM illetve processzor étvággyal rendelkezik.

Magyar nyelvi és Windows 8 támogatással.

Az Internet Download Manager próbaverziós változata a mellékelt oldalon.

Kapcsolódó tartalom:

 

eTube Downloader, hogyan töltsünk le videókat a YouTube-ról

 

Videók letöltése teljes automatizmussal

 

Game Downloader- PC játékok letöltése ingyen

 

Free Download Manager- letöltés mesterfokon

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code