Portable módon futtatható böngészők Windowsra

Rengeteg böngészőmotor tölthető le amelyek között találhatunk olyan változatokat is amik úgynevezett Portable „szabadságot” biztosít a lelkes számítógép tulajdonosoknak.

 

 

A hordozhatóság számos plusz tulajdonságot kölcsönöz a számunkra amik komfortosabbá teszi a böngészést. Többek között nem kell az időnket arra pazarolni hogy hosszas utasításokat szinkronizálási lépéseket követve kerüljünk a használhatóság állapotába.

-De melyik Böngészőt használjuk?

Firefox Portable

Maga a Firefox nem hiszem hogy komolyabb ismertetőt igényel, hisz hatalmas felhasználói tábort sikerült toboroznia annak köszönhetően hogy a végfelhasználói igényeket tartják szem előtt. Biztonságos használat, intelligens címsor, rengeteg kiegészítő és igen mélyen testre szabható, skinezhető felület jellemzi. A Firefox Portable itt letölthető…

 

Chrome Portable

 

A Google Chrome méltán helyezhető a top 3 lista elemei közzé, az hogy ezen belül ki hová sorolja egyéni döntés, hisz mindenkinek más elvárásai vannak egy böngésző esetén. Attól eltekintve hogy rengeteg jelentéssel bombázza a központot amelyek között talán bizalmas adatok is találhatóak, biztonságosnak tekinthető amelynek állapotáról a rendszeres foltozgatások gondoskodnak.

Rendkívül gyors motorja pillanatok alatt képes megnyitni a begépelt weboldalt, szinkronizálhatunk, inkognitó módban böngészhetünk, az egyszerűség nagy tudással párosul. A Chrome Portable itt tölthető le.

 

Maxthon Portable

 

Szintén be tudjuk szerezni hordozható és telepíthető kiadásban, bármelyiket is használjuk mindkét verzió kiválóan támogat, legyen szó általános felhasználási célokról, vagy munkáról.

Már alapértelmezetten is rengeteg olyan kiegészítőt tartalmaz amelyet más nagy kaliberű böngésző esetén csak hosszas keresés után tudunk megegyező alternatívát találni. Többek között biztosít RSS olvasási lehetőséget, űrlap és jelszó segédeket, beépített reklám szűrőt ami a legismertebb szolgáltatókat képes szűrni. A biztonságos használaton felül szintén Magyarul is futtathatjuk. A Maxthon Portable itt tölthető le.

 

 

Kapcsolódó tartalom:

 

SlimBoat, avagy telepítést nélkül is futtatható böngésző rengeteg különleges funkcióval

 

Tölthető a Comodo Dragon legújabb kiadása

 

Coolnovo, avagy böngészés mesterfokon

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code