PotPlayer -videók lejátszása széleskörűen

Ez a remek kis szoftver szinte az összes létező formátumot ismeri és természetesen le is játssza, konfigurálhatóságát tekintve inkább jártasabbaknak javasolt a használata.

A PotPlayer teljes körű szolgáltatást biztosít a filmek lejátszása területén. Igaz a telepítés során mi válogathatjuk össze a szükséges összetevőket, de cserébe egy igen mélyen és széleskörűen konfigurálható szoftverrel találjuk magunkat szemben.

Talán túlságosan is mélyrehatóan konfigurálható, találhatunk benne olyan funkciókat amik a kezdőket garantáltan zavarba hozhatják.

Akik nem félnek az újdonságoktól, bátran ismerkednek új dolgokkal azok számára kötelező darab és szinte biztos hogy nem akarunk tőle megválni.

 

A PotPlayer azon felül hogy lejátszóként működik, képlopásokat is támogat, így egy adott film esetén a számunkra legizgalmasabb részekről rögtönzött képlopásokat tudunk megvalósítani.

Ha 3D videókat szeretnénk nézni normál kimenet esetén az egyszerű beállítás sem másodlagos, akkor válasszuk ezt.

Természetesen ő is tud egyetlen kattintásos 3D átalakítást, amihez már csak a megfelelő megjelenítőre, esetleg szemüvegre van szükség.

Általános funkciói között az ismételt lejátszás, sebesség módosítása, lejátszási listák készítése, skinezhető felület, több hangcsatorna és felirat támogatás, és a részletes OSD információk megjelenítése, ha ettől is több információt szeretnénk róla akkor ingyenesen letölthető a PotPlayer a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük