eTube Downloader, hogyan töltsünk le videókat a YouTube-ról

Itt egy újabb videó letöltő szoftver amely egyszerűsége révén kifejezetten a kezdő vagy hiányos számítógépes ismeretekkel rendelkező PC tulajdonosoknak kedvez.

Mivel a YouTube korában élünk, nem csak szórakozás céljából látogatjuk hanem akár tanulságos videók is fellelhetőek, kétségtelenül merülhet fel az igény, hogy egy adott állományt máskor is meg szeretnénk tekinteni akár Offline módon.

Erre az egyetlen ideális alternatíva, ha letöltjük azt. A feladatra rengeteg alkalmazás található, különleges szolgáltatásokkal erősítve annak szerepkörét. Ez is tudja a szóban forgó műveletet sőt még konvertálni is tud.

Ha még ettől is kevesebbre van szükségünk, nem riadunk el a fapados opcióktól akkor használjuk az eTube Downloader nevű segédet.

 

Néhány kattintással telepíthető, sajnos a Magyar nyelvet egyenlőre ne keressük a beállítások alatt mert nem tartalmazza, remélhetőleg idővel fogja tudni.

A lehető legminimálisabb beállításra van csak szükség, a használata annyival ki is merül hogy a címsorába beillesztjük a kérdéses videó URL-jét.

Alapesetben ha már kimásoltuk a böngésző címsorából a linket, az eTube Downloader automatikusan beilleszti azt csak el kell hogy indítsunk a letöltést az előre megadott helyre.

A szoftver teljesen ingyen használható, korlátozásoktól mentesen. Beszerezni az eTube Downloader-t a linken tudjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code