Fotók megjelenítése egyszerűen a FastPictureViewer segítségével

Fotóinkat tudjuk megtekinteni a segítségével, korszerű rendezési lehetőségek formájában, amellett hogy ingyenes, még praktikus is egyben.

Rendkívül praktikus kis programnak számít, mivel a szóban forgó műveletet igen egyszerűen képes végrehajtani, lehetőséget biztosít arra hogy billentyűparancsokkal tudjuk vezérelni.

Telepítése során manuálisan is összeválogathatjuk azokat az összetevőket amikre a későbbiek folyamán szükségünk lesz. A testre szabási opciókat FastPictureViewer beállítási panelján találjuk, szerencsére itt nem maradunk le a nyelvi támogatottságról.

Maga a kezelőfelület igen remekül sikerült, rengeteg téma között válogathatunk, így rendszeres használat esetén minden napra jut egy új külső.

Az alsó navigációs menüsor a minimalizmus jegyében lett megtervezve mivel csak a menü, képek váltása, megtartás, másolás lehetőségek fedezhetőek fel. Igaz a képek léptetésére egér görgetéssel is van mód.

Maga a menü meglepően sok rejtett funkcióhoz enged hozzáférni minket, meghatározható hogy milyen mértékben használja ki gépünk erőforrásait, mennyi RAM legyen használatban intelligens képátméretezésnél, a FastPictureViewer képes önállóan az ideális értékekhez igazítani a beállításokat, de módunkban áll azt bármikor felülbírálni. Támogatja a hardveres grafikus gyorsítást, igaz ennek teljes körű kihasználásához újabb kiadású videókártya jelenlét szükséges.

A betallózott mappa tartalmát több logika alapján is képes megjelenítési sorrendbe rendezni, amit mi adhatunk meg. A megnyitáskor támogatja a fájlok rögtönzött törlését és a meglévők felülbírálását.

Ha nincsenek különösen nagy elvárásaink adott fotóalbumok megtekintése esetén, tehát nem szeretnénk azokat szerkeszteni, csupán egy Magyarul is futó megjelenítőre vadászunk nem is érdemes tovább keresni.

A FastPictureViewer letölthető a mellékelt oldalról.

Kapcsolódó cikkek:

 

Képnézegető és szerkesztő egy programban

 

PhotoScape, avagy fotószerkesztő, nézegető és képlopó egy felületen

 

Átalakult kezelőfelület, megszokott régi funkciók képlopó alkalmazást keresőknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code