Adatvédelem

Az 1tb.hu nem hajt végre olyan tevékenységet amely az e-mail címek begyűjtését szolgálná. A szigorúan bizalmasan kezelt adatokat az 1tb.hu nem szolgáltatja ki harmadik személynek.

A hozzászólás rendszer estén a megadott e-mail címek csakis az automatikusan generált hozzászólások kiszűrése, és az estlegesen felmerülő kommunikáció céljából kerül elmentésre, amelyek meghatározott időközönként automatikusan törlésre kerülnek.

Moderálása:

Minden esetben moderálásra kerülnek azok a hozzászólások amelyek tartalmilag másokra nézve sértően hathatnak, illetve sértik a közerkölcsöt.

A hozzászólások megjelenése nem automatikus, a moderátor áttekintése után manuálisan válik elérhetővé

Az oldal Google Analytics statisztikai rendszert használ amely a látogatókról információt gyűjt. Lehetséges hogy a statisztikai rendszer úgynevezett nyomkövető sütit helyezhet el a látogató számítógépén amelynek csupán annyi a feladata hogy meghatározható legyen az új illetve visszatérő látogató. Természetesen ezeket nagyon egyszerűen le lehet tiltani a böngésző megfelelő konfigurációjával, akik számára ez zavaró tényként szolgál.

Az IP címek gyűjtése és azonosítása a szóban forgó oldalon nem valósulhat meg.

A teljes anonimitás mint tény mindenki számára elérhető jogkör, amelynek kivitelezése bármikor eszközölhető.

Az Analytics további információkat is szolgáltat a látogatókról mint például, operációs rendszer típusa, böngésző verziója, Város, illetve képernyő színmélység.

Ezek az információk semmiképpen sem teszik lehetővé hogy egy meghatározott látogatót figyelemmel lehessen kísérni. Az információk csakis összesített formában érhetőek el az oldal üzemeltetője számára.

Ezen adatok gyűjtése csupán azt a feladatot szolgálja hogy az oldalt hatékonyabban a látogatók elvárásainak megfelelően lehessen fejleszteni.

Az Analytics által nyújtott információk senkiről sem szolgáltatnak olyan adatokat amely kompromittáló lehetne. Továbbá ezek a bizalmas információk nem kerülnek nyilvánosságra.

Akiben bármilyen kétség merül fel az adatkezeléssel kapcsolatban, vagy bővebb információra van szüksége töltse ki az alábbi űrlapot.  Az adatkezelő személyéről indokolt esetben szolgáltatunk pontosabb információt amelyet az előzőleg mellékelt űrlappal tehető meg.