CD/DVD írásra, ISO kezelésre, és lemezek komplett lementésére is használható az ISO Workshop

Kifejezetten ISO állományok rendszeres kezelése esetén lehet hasznos, nem csak azok szerkesztésére de annak archiválására is bevethető.

A minimális erőforrást igénylő alkalmazás, nem kifejezetten sorolható az íróprogramok kategóriájába, mivel profilját, tudását tekintve inkább az ISO formátumok több megközelítésből való használatára összpontosít.

Az egyszerű kezelőfelület a minimalizmus jegyében lett megtervezve, a főbb kategóriák feladatkörnek megfelelően feliratozva azonnal elárulja a számunkra hogy mit is rejteget valójában.

Az öt kategória funkcionálisan új ISO állomány létrehozására használható,ahol az Bootolhatóvá is tehető ha beszereztük a megfelelő Bin fájlt.

Továbbá különböző képfájl formátumokból létre tudunk hozni konvertálással egy egységes anyagot, de ha a szerkesztés kerül szóba, el szeretnénk távolítani egy adott anyagot, arra is felhasználható hisz támogatja azok megnyitását szerkesztését és a folyamat végén annak hibamentes elmentését.

Ha elkészítettük állományunkat csak lemezre kell írni, ehhez nincs szükség külső alkalmazásra vele kivitelezhető.

Ha egy általános írási műveletek végrehajtására keresünk programot akkor ezt ajánljuk.

Van még egy másik igen hasznos funkciója, mégpedig az, hogy képes mentéseket készíteni CD/DVD állományokról. Maga a másolási folyamat végeredménye hogy az eredetihez képes strukturálisan megegyező végeredményt kapunk.

Természetesen támogatja a Blu-ray lemezeket is.

Az ISO Workshop itt szerezhető be…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code