Így tudhatod DVD lemezed tartalmát biztonságban

Ezzel a két alkalmazással könnyen és egyszerűen tudod műsoros DVD lemezeidet rippelni, a gépre menteni.

Sajnos a CD/DVD lemezek egyetlen nagy hátránya hogy könnyen sérülnek, karcolódnak ekkor már a rajta található tartalom sem érhető el eredeti minőségben. Ha rendszeresen nézzük kedvenc filmünket az adathordozó sérülésének az esélye igen nagy. A legjobb megoldás ha annak tartalmáról mentést készítünk, műsoros lemezek esetén rengeteg program áll rendelkezésünkre, a nagyobb tudással bíróak sajnos fizetősek. Szerencsére vannak ingyenes megoldások is.

iMacsoft Free DVD Ripper

 

Ebből a programból találhatunk fizetős változatot is ami némileg több feladatot képes ellátni mint a free változat. Mint a neve is mutatja elsősorban Ripper feladatok ellátására szakosodott, képes műsoros lemezek tartalmát lementeni, de még annak a szerkesztésében is támogat minket. Konvertálni és vágni is képes. Letölteni itt tudjuk.

 

WinX DVD Ripper

 

Belőle is találhatunk free és fizetős változatot, képes egyetlen kattintással teljes lemezek rippelésére amit a művelet után vissza tudunk írni. Rengeteg tudás szorult bele ha szeretnénk mobilunk számára is képes megfelelő formátumot előállítani és tőle sem áll messze a videók vágásának lehetősége,letölteni és bővebb információ aloldalunkon.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code