3D Video Player, avagy nézz normál filmeket térhatással!

Az alábbi videó lejátszó szoftver egyetlen kattintással képes normál felbontású filmeket is átalakítani 3D megjelenítésűvé.

Eddig ilyen funkciókat kizárólag fizetős multimédiás playerek esetén találhattunk, de mivel egyre nagyobb a verseny ezen a területen is, már időszerű volt hogy a nagy névvel rendelkező ingyenes programok fejlesztői mikor fognak ezzel az újdonsággal előrukkolni, megszorítván a prémium kategória résztvevőit.

Nem is olyan rég lett támogatott a KMPlayer esetén is a 3D funkció, ahol szintén egyetlen kattintással tudunk térhatással rendelkező moziműsort varázsolni szinte bármilyen megjelenítőnek megfelelően.

Ha már itt tartunk akkor nem maradhat ki a sorból a QQ-Player sem ami szintén tudja ezt a különleges funkciót, igaz a kezelőfelület azért hagy maga után kívánni valókat.

 

A lista végére egy olyan szoftver kerül ami a legújabb kiadás, természetesen ő is hasonlóan biztosítja a szóban forgó folyamatot.

Korábban már itt írtunk hasonló segédről.

A 3D Video Player nem csak az elnevezésben jellemzi a szoftvert, hanem tudásban is. A néhány kattintásos telepítési folyamat végeztével, használhatóvá válik, egy rendkívül egyszerű, de látványos kezelőfelület fogad minket.

Támogat több megjelenítőt is így a kimeneti módot könnyen beállíthatjuk, magát a funkciót egy kattintással tudjuk aktiválni/kikapcsolni ha szükséges. Rengeteg formátumot ismer de egyetlen tényt azért érdemes szem előtt tartani, hogy Trial változat.

A 3D Video Player letölthető a linken…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük