Letölthető a CDBurnerXP legújabb kiadása

Segítségével szinte bármilyen állományt lemezre tudunk írni szakértelem, zavaró értesítő felületektől mentesen, teljesen ingyen.

Ha írási folyamatainkra keresünk egy olyan alkalmazást, ami Magyar felületen biztosítja a számunkra a folyamatot akkor a CDBurnerXP a legtökéletesebb választás. Rengeteg feladatra felhasználható és természetesen a formátumok sem hozzák zavarba, legyen az ISO de akár videók esetén is kiváló segédlet lehet.

Telepítése pár kattintással lezavarható, ezalatt felajánlja a legnépszerűbb formátumok hozzárendelését, társítását.

A kezelőfelület a legfontosabb kategóriákat érintően csoportokba rendezve érhető el, ezért a kezdő felhasználók is lépésenként tudják végrehajtani lemezírási műveleteiket.

 

Írhatunk vele videó, audió, ISO adatlemezeket, de ha már újraírható CD/DVD lemezzel dolgozunk, annak tartalmát gyors vagy akár lassú eljárással törölni is tudjuk.

Ha egy olyan anyaggal rendelkezünk amit bootolható formában szeretnénk rögzíteni, ami ISO kimenetű, de a kezdeti állományra egyik tulajdonság sem jellemző akkor itt is segítségünkre van hisz tartalmaz ISO konvertálót is. Tehát elkészíti az adott formátumot majd azt képes Bootolható formában lemezre égetni.

Ezen kívül egyszerűen képes egy adott lemez teljes tartalmát átmásolni is ha csupán ilyen célokat tűztünk ki vele kapcsolatban.

Beszerethető installálható és Portable változatban is egyaránt.

A CDBurnerXP Magyar nyelvű változata letölthető a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code