Dekódoló, videó letöltő és DVD író egyben

Az alábbi alkalmazás egy felületen biztosít minden fontosabb funkciót amit csak el tudunk várni multimédiás tartalmak kezelése esetén, valódi mindenes.

Egy igazi multifunkciós alkalmazással állunk szemben ha az aTube Catcher nevű segédet vesszük górcső alá. Ami talán meglepő, hogy funkcióit ingyenesen kínálja fel a számunkra ami napjainkban már egyre ritkábban fedezhető fel hisz az ilyen kaliberű szoftverek szinte mindig valamilyen licenchez vannak kötve.

A YouTubon közzétett, általunk közkedvelt videókat tudjuk letölteni vele ahol az is megadható a számára hogy automatikusan monitorozza böngésző szokásainkat. Hasonlóan működik mint ez a szoftver Különleges funkciói közzé tartozik a videó képlopási lehetőség ahol számos paramétert tudunk megadni ezáltal maga a viselkedés testreszabható. Ha ezt helyettesíteni szeretnénk külső programmal, használjuk ezt.

A videó képlopáson és letöltésen felül konvertálni is tud ahol az állományok importálása fogd és vidd módszerrel történhet. Profilos elrendezésben választhatunk kimenetet. Multimédiás tartalmainkat akár Blu-ray minőségben lemezre írhatjuk vele. A program használata során mindenhol érzékelhető az egyszerű könnyű navigálhatóság mindamellett hogy megőrizte széleskörű funkcionalitását. Az aTube Catcher -ről további leírást illetve maga a letöltés a mellékelt linken található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük