Toolwiz Care, karbantartó telepítés nélkül

A Toolwiz Care segítségével mélyrehatóan tudod a Windowst kitakarítani amellett hogy növelni is tudod annak stabilitását.

A letölthető alkalmazás akár telepítés nélkül is futtatható így kipróbálhatjuk még azelőtt hogy mellette tennénk le a voksunkat.

Rengeteg karbantartó szoftvert tölthetünk le napjainkban, kétségtelenül az egyik legnépszerűbb a CCleaner ami teljes Magyar nyelvi támogatással és alapfunkciókkal áll Windowsunk szolgálatára.

Egy kevésbé ismert mégis igen részletes funkcionalitást biztosító program a Toolwiz Care amit ha mélyebben áttekintünk talán még több funkciót is találhatunk felületén mint az előzőleg említett program esetén.

A fő funkciók 6 fő csoportra bontva találhatóak a felületén.

Immunizálhatjuk operációs rendszerünket azáltal hogy a programmal ideális beállítási paramétereket érhetünk el ami a biztonság szempontjából igen hasznos tud lenni azok számára akik hadilábon állnak ezen a területen.

Az alapvető rendszer információn kívül, memória optimalizálót, fájl titkosítót, registry szerkesztőt és tisztítót is biztosít, természetesen a merevlemez tisztítására duplikált elemek felkutatására és eltávolítására is az egyik leghatékonyabb karbantartó.

Áttekinthetjük az automatikusan induló programokat amelyek esetén már arról is részletes jelentést kapunk hogy mennyi időt rabol el a Boot folyamatból.

Áttekinthetjük az éppen futó folyamatokat és kilőhetjük a gyanús vagy fölösleges elemeket, fagyások esetén is jól tud jönni.

A Tools opció alatt egy sor olyan segédet fedezhetünk fel amelyek eddig külső szoftver használata esetén volt csak elérhető, ilyen a fájl daraboló, Disk Doctor, jelszó generátor, Fájl helyreállító, MBR mentő és visszaállító, Internet Explorer menedzser.

Természetesen semmiképp nem maradhatott ki belőle a szoftver uninstaller kiterjesztés sem. A Toolwiz Care letölthető a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code