CCleaner karbantartó, nagytakarító mindenes

Letölthető a nagy népszerűségnek örvendő nagy takarító és karbantartó szoftver a CCleaner 3.17 kiadása.

A rendszeresen használt, nagy igénybevételnek kitett számítógépek szoftveresen úgy mondván teleszemetelődnek. Ennek több látványos megnyilvánulása is van. Az első és legszembetűnőbb hogy a rendelkezésre álló szabad hely folyamatosan csökken.

Nem is beszélve arról az esetről, amikor hamar unjuk meg telepített alkalmazásainkat és rendszeresen cserélgetjük őket. Maga a probléma csak akkor kezdődik amikor az eltávolításhoz a Windows által nyújtotta lehetőségeket vessük be.

Ilyenkor szinte minden esetben maradnak vissza olyan fájl maradványok amelyek nem csak hogy a fölösleges helyet foglalják, de még a rendszer instabilitását is eredményezhetik.

A ma készített alkalmazások mindegyike tartalmaz egy eltávolító, vagyis uninstaller segédet ami végig vezet minket az egyes lépéseken. Ezek mégis visszahagynak bejegyzéseket a rendszerleíróban, ami ha olyan elérési útvonalra mutatnak amelyeknek semmi értelme, akár rendszer instabilitást is okozhatnak.

A nem is olyan rég megjelent CCleaner 3.17 segítségével nagytakarítást végezhetünk számítógépünkön, sőt segítségével el is távolíthatjuk fölösleges alkalmazásainkat.

Tökéletesen bevethető böngészőnk által tárolt visszamaradt fájlok eltávolítására.

 

Segítségével egyetlen kattintással tudjuk átvizsgálni a rendszerleírót az fölösleges bejegyzések után amit el is távolíthatunk egy biztonsági mentés készítését követően.

Menedzselhetjük az automatikusan induló programokat, ha a fölösleges alkalmazásokat nem engedjük elindulni automatikusan a Windows -al, akkor gyorsabban indul el rendszerünk.

Akik ismerik a programot és már eddig is használták feltétlenül frissítsenek az újabb kiadásra mivel bővített funkcióinak köszönhetően profibb nagytakarítást tud végezni, mostantól több szoftvert támogat. Természetesen hibajavításokon is átesett aminek köszönhetően stabilabb működést kaphatunk.

CCleaner 3.17 letöltés:

Akiknek felkeltette az érdeklődését, egy megbízható nagy takarító, tuning szoftvert keres azoknak mindenképp ajánlom ezt az ingyenes szoftvert. A CCleaner letöltés: itt található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code