Frissült a népszerű multimédiás program, az AllPlayer

Az AllPlayer igen nagy kodek támogatással rendelkezik, így szinte az összes rendelkezésre álló formátumot le tudja játszani.

Maga az alkalmazás kezelőfelülete nem csak hogy látványos és testre szabható témák segítségével, de rengeteg különleges szolgáltatással is el van látva. Támogatja az equalizert, forgathatjuk a lejátszott filmet, de akár a tükrözésre is van mód.

A Pro verzió ami csak fizetősen érhető el, beépített konvertálóval van ellátva. Szintén a Pro verzió esetén lehetséges hogy manuálisan adjunk hozzá kodekeket.

Profi szinten kezeli a feliratokat és a több hangsávos videókat. Ha külső forrásból származik a felirat, azt is könnyedén beszúrhatjuk, illetve beállítható hogy értesítsen minket ha rendelkezésére áll hozzá az adatbázisában.

 

Egyéb különlegességei között található a beépített képlopó segéd amivel full felvételt készíthetünk, ennek kezdeményezéséhez az F12 billentyűre van szükség.

Természetesen egyéb funkciók esetén is egyedi parancsokat adhatunk hozzá, amit a beállítási felületen keresztül tudunk eszközölni.

Az AVI Doctor a sérült AVI videók rekonstrukciójában igen hatékony tud lenni.

Néhány kattintásos művelettel tudunk videó menüket létrehozni, így sokkal egyszerűbbé válik az állományon belüli navigáció.

Ha bizalmas videó birtokába kerülünk kizárólag mi szeretnénk azt megtekinteni, levédhetjük jelszóval. Amit javasolt feljegyezni, mivel ezután csak azzal leszünk képesek lejátszani.

Az AllPlayer letölthető a linken.

Kapcsolódó cikkek:

 

3D Video Player, avagy nézz normál filmeket térhatással!

 

PotPlayer -videók lejátszása széleskörűen

 

Tölthető a legújabb multimédiás lejátszó frissített változata, avagy az SMPlayer

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code