Advanced SystemCare- Karbantartó…

Az Advanced SystemCare segítségével rendszerünk teljesítményét optimalizálhatjuk, nagytakarítás mesterfokon.

 

A rendszeresen használt számítógép teljesítménye idővel csökken, minél több programot telepítünk fel annál lassabb működés lesz várható.

Természetesen a lassulás nem csak a számítógép alapvető működésén érezhető, hanem akár a böngészés is jelentősen belassul.

Kevésbé jártas felhasználók ilyenkor nem tudják mitévők legyenek, szinte már azon kezdenek el gondolkodni hogy egy újratelepítés megoldást jelenthet. Természetesen nincs szükség ilyen drasztikus lépésre, csupán rendszerünkön egy alapos nagytakarítást kell hogy végrehajtsunk.

Magát a nagytakarítást két -féle módon tudjuk elvégezni, ha jártasak vagyunk és van időnk akkor a manuális utat választván mehetünk végig az egyes lépéseken.

Ha nem szeretjük értékes időnket pazarolni akkor bízzuk a folyamatot egy profira az egyik leghatékonyabb és Magyar nyelven is elérhető szoftver, mindenképp adjunk számára egy esélyt.

 

A program számos lehetőséget biztosít a számunkra használatával számítógépünk teljesítménye jelentősen növelhető. Magát a programot egyaránt bevethetjük nagytakarításra illetve számítógépünk teljesítményének optimalizálására egyetlen kattintással.

Gyengébb konfigurációkon, szerényebb hardveres jelenlét esetén a lassulás egyik legfőbb oka hogy túl sok alkalmazás fut egy időben amely túlságosan leterheli a processzor működését, illetve csökkenti a rendelkezésre álló memória méretét.

A program használata nem bonyolult, az egyes menüpontok értelemszerű elnevezést kaptak az elrendezés rendkívül megkönnyíti a navigációt.

Turbó gyorsítás

Az alkalmazás segít azokat a szolgáltatásokat lekapcsolni amelyek használata kevésbé fontos így komoly erőforrást lehet megtakarítani.

A turbó gyorsítás menüpontban létrehozhatunk egy egyedi beállítás konfigurációt amelyben megadhatjuk hogy melyek azok az összetevők és programok amelyek aktuálisan fölöslegesek leállításukkal gyorsítható a rendszer. Különlegessége hogy az összeállítást elmenthetjük és legközelebb egyetlen kattintással aktiválhatjuk.

Alapvetően két optimalizációs lehetőséget biztosít, lehetőségünk van játékok optimális futását biztosító beállításokat, illetve programokhoz optimalizálni rendszerünket.

Attól függően hogy mely területen használjuk számítógépünket, aszerint döntsünk a két lehetőség között.

Eszköztár

Az eszköztár húsz dedikált kis összetevőt tartalmaz amely segítségével rendszerünket analizálhatjuk az esetleges felmerülő problémákkal kapcsolatban.

Magát a szoftvert bevethetjük arra hogy átvizsgálja rendszerünket és az esetlegesen felmerülő biztonsági réseket felismerje, majd azokat automatikusan kijavítsa.

Továbbá számítógépünk meghajtóprogramjainak a frissítése esetén is bevethető.

Figyelemmel kísérhetjük a futó folyamatokat és konfigurálhatjuk is azokat az optimálisabb teljesítmény érdekében. Az sysExplorer összetevő segítségével analizálható az esetleges rendszerhibák, amelyek akár egy rendszer összeomlást is előidézhetnek.

A Registry Cleaner segítségével átvizsgálhatjuk a rendszerleíró- adatbázist és eltávolíthatjuk a használaton kívüli bejegyzéseket.

A Smart Defrag segítségével a merevlemez töredezettségmentesítését hajthatjuk végre pár kattintással. Természetesen az Advanced SystemCare a RAM állapotának optimalizálását sem hagyja figyelmen kívül. Az IObit Smart RAM kitisztítja a memóriát a fölösleges, már használaton kívül lévő bejegyzésektől, így több hely marad fontosabb alkalmazásainknak.

Mély ellenőrzés

Futtatása során törölni tudjuk böngészési előzményeinket így nem csak teljesítménybeli megközelítésből előnyös hanem biztonságiból is.

Törölhetőek a fölösleges fájlok további méretet spórolva merevlemezünkön.

A Security Defense segítségével meg tudjuk előzni hogy nemkívánatos Malware programok települjenek számítógépünkre. Továbbá itt adódik lehetőségünk a merevlemez kisebb hibáinak felismerésére illetve javítására.

Gyors ellenőrzés

Ebben a menüpontban kereshetjük meg az érvénytelen, használaton kívüli ikonokat és el is távolíthatjuk azokat. Továbbá itt van lehetőségünk egyéb nagytakarításokat végrehajtani ami kiterjed a rendszerleíróra.

 

Maga a program tartalmaz egy Uninstaller összetevőt amellyel a fölösleges szoftvereinket tudjuk eltávolítani, több csoportosítás szerinti áttekintés szerint.

Áttekinthetjük szoftvereinket méret, telepítés ideje illetve használati gyakoriság csoportosításban.

Ha egy nagytakarító és rendszer optimalizáló szoftvert keresünk amelynek elérhető ingyenes változata, akkor válasszuk a szóban forgó programot. Azon felül hogy rendszerünket képes optimalizálni, még a biztonsági réseket is befoltozhatjuk pár kattintással. A letöltés itt található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code