Just Manager, avagy kétpaneles FTP kliens

Fájlok mozgatását tudjuk a segítségével megvalósítani, paneles elrendezése az átláthatóság jegyében lett tervezve.

A Just Manager egy rendkívül kis méretű, ingyenes FTP kliens szoftver amely általános fájl másolási és mozgatási feladatok végrehajtására szakosodott.

A letölthető változat egyaránt tartalmazza a portable és az installálható változat futtatásának lehetőségét, amit a telepítés első lépéseként kell hogy kiválasszuk, ha a hordozható változat mellett tesszük le a voksunkat, abban az esetben létrehoz egy mappát az asztalon, amiben megtaláljuk a Just Manager ikonját.

Egyszerűsége, széleskörű felhasználhatósága révén felveszi a versenyt a fizetős szoftverekkel. Magyar nyelvi támogatást is kapott.

Funkciói között olyan különlegességek is felfedezhetőek mint a mappák tartalmának összehasonlítása, amit méret, létrehozás, módosítás, attribútumok alapján képes végrehajtani. Hasonlóan, mint az Allway Sync, igaz ennek tudása sokkal mélyrehatóbb.

FTP kapcsolatok létesítése néhány kattintással, kivitelezhető.

Csak rá kell kattintani a felső ikonsávban a megfelelő elnevezéssel ellátott menüpontra ahol meg kell adjuk a hozzáférési paramétereket.

A Just Manager is támogatja a billentyűkombinációs vezérlési módot. Felülete, a panelok elrendezése konfigurálható. Választhatunk ikon, lista, és részletes elrendezések között.

Támogatja a hálózati meghajtó felderítését és annak leválasztását.

Ha egyszerű FTP kapcsolatok kezelésére szeretnénk segítséget találni ami nem csak távoli mappákhoz való hozzáférést biztosít hanem a helyi gépen is hasznos lehet akkor mindenképp próbáljuk ki.

A Just Manager letölthető a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code