Ezeket használd ha lassul a Windows

 

Az alábbi alkalmazásokkal rendbe teheted, kitakaríthatod az operációs rendszer alatt összegyűlt már nem használt összetevőket.

 

Sajnos ha akarjuk, ha nem idővel rákényszerülünk arra hogy ránézzünk a Windows alatt futtatott programok által generált hátramarad fölösleges összetevőkre mivel ezek nem csak hogy rengeteg helyet pazarolnak de adott esetekben akár magának az operációs rendszernek a stabilitását is veszélyeztetik.

Szerencsére van megoldás szoftverek formájában amelyek között ingyenesen futtathatókkal is találkozhatunk.

 

Glary Utilities

 

Az alkalmazás egyaránt használható hordozható és installálható kiadásban. A funkciókat tekintve mindenes szerepet képes betölteni, mivel egyetlen felületen szerkeszthetjük az indítópult elemeit, optimalizálhatjuk a memóriát, és a regisztrációs adatbázist tisztíthatjuk töredezettség mentesíthetjük.

Tartalmaz egy uninstallert amellyel néhány egyszerű lépésben el is távolíthatóak a ritkán használt szoftverek.

Nagytakarításra, informálódásra, bizalmas adatok végleges eltávolítására egyaránt felhasználható ingyenesen. A Glary Utilities letölthető aloldalunkról.

 

 

Wise Registry Cleaner

 

Mivel a regisztrációs adatbázis különleges feladatkörrel büszkélkedhet a Windows működését illetően, ezért néha nemárt ha rá is szentelünk egy kis időt.

Ez a szoftver szintén büszkélkedhet azzal a kiváló tulajdonsággal hogy ingyenességén felül még hordozható változatban is munkára bírhatjuk.

Futtatásakor automatikusan átvizsgálja az érvénytelen tűzfal szolgáltatások visszamaradt nyomait, komponensek, elérési útvonalak és egyéb területeket. Mivel egyre elfoglaltabbak vagyunk, hasznos lehet az időzíthetőség amelynek köszönhetően egyszeri konfigurálással teljesen önálló munkára képes. A Wise Regitry Cleaner letölthető aloldalunkról…

 

Defraggler

 

A merevlemez töredezettsége is jelentős teljesítménycsökkenést tud kiváltani, igaz a Windows alapértelmezetten tartalmaz erre a feladatkörre beépített szolgáltatást, mégis sokan óvakodva használják a Microsoft töredezettségmentesítőjét. A Piriform terméke rendkívül egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, ami szintén ütemezhető és manuálisan is támogatja az egyes mappák vagy meghajtók optimalizálását.

Boot- Idő töredezettségmentesítéssel rövidíthető a rendszer felállásának az ideje. Ezen felül mi határozhatjuk meg a prioritás mértékét is.

A Defraggler letölthető aloldalunkról…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code