Tölthető a Comodo Dragon legújabb kiadása

Biztonságos böngészés, a lehető legkevesebb kiszivárogtatott információval ezt kínálja a számunkra az ingyenesen hozzáférhető böngészőmotor.

Rengeteg adathalász oldallal találkozhatunk amelyek kivétel nélkül arra szakosodtak hogy a lehető legtöbb információt tudja megszerezni rólunk.

Most egycsapásra megszabadulhatunk a bizonytalanságtól és sokkal nagyobb bizalommal látogathatjuk régi és új oldalak legtöbbjét.

Maga az alkalmazás a Google böngészőjének alapjait használja fel, megreformálva azt.

A tanúsítványok ellenőrzésén túl amit minden oldal esetén ellenőriz, van még egy másik hasznos tulajdonsága, amit a kis RAM -mal rendelkező felhasználók tudnak igazán értékelni, mégpedig az, hogy kevesebb memória igénnyel rendelkezik mint a Chrome.

 

A Comodo Dragon kezelőfelülete és funkcionalitása már nem annyira széleskörű, de cserébe gyors és biztonságos használatot kapunk.

A néhány kattintásos telepítés végeztével élvezhetjük is a végeredményt. Ha olyan oldalra tévednénk amely valamilyen kockázati tényezőt hordoz magában, avagy veszélyes a számítógépünkre tekintve azonnal értesít minket így még időben el tudjuk hagyni azt. A Comodo Dragon beszerezhető a linken.

Kapcsolódó cikkek:

 

Coolnovo, avagy böngészés mesterfokon

 

Frissült a Firefox és a Chrome is egyaránt

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code