Meghajtó klónozó és biztonsági mentés készítő egyben

Az alábbi alkalmazás nem csak egy szimpla biztonsági mentés készítő program, tudása ettől sokkal nagyobb mindamellett a HDClone Free Edition még ingyenes is egyben.

Mivel a biztonsági mentésnek igen fontos szerepe van az adatainkra nézve érdemes néha némi időt tölteni vele. Maga a Windows is segít ebben hisz beépített szolgáltatásával is megvalósítható, vannak bizonyos szituációk amikor ettől többre van szükség, de kevés ismeretünk van ennek kivitelezésére.

Ha kinőttük merevlemezünket, nagyobbra szeretnénk költözni, esetleg valamilyen külső tényezőből adódóan egy adott partíció teljes tartalmának mozgatására van szükség csakis a HDClone Free Edition jöhet szóba ha ingyenes alkalmazást szeretnénk ehhez használni, de természetesen ott van a Macrium Reflect Free, amiről korábban már írtunk ami szintén egy remek Windows költöztető Tools.

A szóban forgó alkalmazásunk egyetlen hatalmas hátrányossága hogy Magyar nyelven nem használható, igaz kezelőfelülete beszélő tud lenni azok számára akik jártasabbak ezen a területen.

Mentésre, klónozásra, visszaállításra alkalmas amit több módon is képes végrehajtani. Az alkalmazásról, illetve a HDClone Free Edition-t letölteni aloldalunkról lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük