Így szabadulhatsz meg a kéretlen toolbaroktól

Ezekkel az alkalmazásokkal megszabadulhatsz az akaratod ellenére települt toolbaroktól akár szaktudás nélkül, toolbar törlés pillanatok alatt.

Bármikor összefuthatunk olyan weboldallal ami letöltéseit saját eszköztárral egészíti ki hogy látogatóit máskor is vissza tudja csalni esetleg anyagi hasznon szerzés céljából.

Ezek eltávolítása nem okozhat gondot jártasabbak számára hisz csupán egy böngésző bővítményről van szó. De mi a helyzet azokkal, akik számítógépes ismerete a gép ki illetve bekapcsolásával ki is merül. Az alábbi két program nekik kínál egyszerű és gyors megoldást.

AdwCleaner

 

A program a lehető legegyszerűbb lehetőségeket biztosítja sőt még telepíteni sem szükséges ahhoz hogy ellássa feladatát. Egyszerűen kerestessük meg vele az összes fellelhető kéretlen látogatót majd a Delete paranccsal örökre érzékeny búcsút is vehetünk azoktól. Az alkalmazás egyetlen hátránya hogy a munkafolyamat végeztével ha szeretnénk ha nem újraindítja a gépet ezért ezalatt inkább ne dolgozzunk mivel az aktuális munkafolyamat garantáltan odavész. A másik hátrány hogy választási lehetőséget nem ad, mindent töröl amit ő ismer. Cserébe tökéletes munkát végez. Letölteni az AdwCleanert aloldalunkról lehetséges.

Toolbar Cleaner

Szintén a feladat specialistája őt inkább a haladóbbaknak javasoljuk mivel az előző programhoz képest mélyebb betekintést biztosít és manuálisan kell kiválogatnunk azokat a toolbarokat amik akaratunk ellenére lassítja és csúnyítja böngészőnket.

Őt telepíteni kell ami után a későbbiekben bármikor felül tudjuk bírálni azokat az eszköztárakat amik már fölöslegesek, sőt némi információval is szolgál igény esetén.

A Toolbar Cleaner aloldalunkon található

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code