Tölthető a Firefox 17-es kiadása

A Mozilla közzétette legújabb böngészőjét, újabb állomáshoz érkezett el a szóban forgó böngésző, bárki számára elérhető a végleges változat.

A szokásos ütem szerint, újabb frissítés vár azokra akinek alapértelmezett böngészője, akik pedig még csak most szeretnének megismerkedni a rendszerrel, azok hivatalosan a 17-es kiadást kell hogy letöltsék.

Kinézetre a szoftver nem változott, talán az első változást akkor tapasztalhatjuk ha befejeződött a frissítési folyamat amely végeztével a Firefox felajánlja hogy a telepített kiegészítőinket frissíti, pontosabban csak azokat amelyekhez fellehető kompatibilis változat.

 

A motorháztető alatt már annál több változás történt, közel 20 olyan változtatás történt a rendszeren ami a böngésző teljesítményét érintette, természetesen hibajavítások is végbementek aminek köszönhetően ismét biztonságosabban használhatjuk egy ideig.

Az újdonságok mellett továbbra is elérhetőek azok az előnyös lehetőségek amiket eddig megszokhattunk tőle, többek között továbbra is rendelkezésünkre áll az intelligens címsor, gyors böngészés, előzményeink importálása több gép között, privát böngészési mód. A Mozilla böngészőjéről bővebben avagy a Firefoxról aloldalunkon található további információ, illetve ott található a közvetlen letöltési link is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code