Frappáns fájlkezelő, ami a megszakadt letöltéseket is képes újra folytatni (SmartFTP)

A SmartFTP több nézetmód szerint is rendezhető, tökéletes társunkká tud szegődni FTP útvonalon való fájlok másolásakor.

Maga az alkalmazás azok közzé a szoftverek közzé tartozik amelyek egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek, nem csak a használat, de már az installáció is akár egyetlen percen belül elvégezhető, ami után neki is láthatunk a munka érdembeli részének.

Ha megtekintjük a funkciókat hamar kiderül hogy tartalmaz minden jót amit egy hasonló alkalmazás esetén elvárunk, felső ikonsávba rendezve találjuk a legfontosabb funkciókhoz való hozzáférési lehetőségeket.

Támogatja az időzítési műveleteket, fájlok másolását, szerkesztését, közvetlen letöltését, kedvencként megjelölhetjük a rendszeresen meglátogatott tartalmakat.

Ha a mappa nagyra sikeredett volna, régen probléma adódott a megszakadt letöltésekből segítségével a többszörös szakadás esetén ott folytatható a művelet, ahol a probléma felmerült, így nem kell az egészet elölről kezdeni.

Lehetőség van titkosított csatornán keresztül kapcsolódni, sőt felületéről elérhetjük a Rapidshare-t is.

Felülete, az ikonok szabadon rendezhetőek nézet és méret alapján.

A biztonságos és intelligens kezelési lehetőségeit figyelembe véve hamar a kedvencévé válhat azok számára akik napi rendszerességgel végeznek effajta műveleteket.

Fájlok mozgatása esetén hatalmas könnyedséget tud jelenteni az úgynevezett fogd és vidd módszer, ahol az egérrel húzhatjuk a programon belül megnyitott célmappákba a mozgatandó elemeket.

Természetesen a SmartFTP esetén sem maradhatott volna ki a fájlok szinkronizálásának és összehasonlításának lehetősége.

Képes külön lapon megjeleníteni az egyes munkameneteket, akár korlátlan kapcsolatot hozhatunk létre. Maga az alkalmazás rengeteg funkciót képes ellátni, de mint a nagyokra erre is igaz hogy Fizetősen érhető el, a próbaverziós változat szűk egy hónapig használható.

A SmartFTP beszerezhető itt…

Kapcsolódó tartalom:

 

Just Manager, avagy kétpaneles FTP kliens

Allway Sync avagy hogy szinkronizálj teljes automatizmussal

EF Commander avagy profi kétpaneles fájlkezelő különleges funkciókkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code