Game Downloader- PC játékok letöltése ingyen

Az alábbi kliens alkalmazás segítségével akár több száz játékot tudunk ingyenesen letölteni, illetve azokról információt szerezni. A Game Downloader csak játék fanatikusoknak.

Régebben már írtunk egy olyan speciális Windows alkalmazásról, ami abban segédkezett a számunkra hogy Flash játékokat tudjunk letölteni pár kattintással.

Az alábbi szoftver szintén hasonló funkcionalitással bír annyi eltéréssel hogy nem flash tartalmakat hanem telepíthető PC játékot keres és tölt le a számunkra. Az esetek döntő többségében csak elképzeléseink vannak arról hogy milyen játékot szeretnénk, de nem tudjuk hogy melyik is lenne a nyerő. Az alábbi program jelentősen megkönnyíti a számunkra a keresést.

A Game Downloader 3.0 egy ingyenes program ami közvetlen linket biztosít az ingyenesen beszerezhető szoftverekhez. A néhány kattintásos telepítés végén, át is tekinthetjük a kezelőfelületét.

Maga a program kategóriákba osztva kínálja fel számunkra a kérdéses állományokat. Ezek között szinte bármilyen műfaj megtalálható, tehát mindenki találhat saját magának tetszőt.

Használata során csupán annyi dolgunk van hogy kiválasszuk azt a kategóriát amely aktuálisan érdekel minket, majd az alatta található listán nézhetjük át a játékokat.

Első ránézésre egy név nem biztos hogy sokat mond a számunkra, természetesen a Game Downloader segít abban hogy el tudjuk dönteni hogy kell e számunkra e vagy sem, egyrészt egy rövid leírást biztosít a számunkra, igaz ez Angol nyelvű, de a fordító programok világában ez sem lehet probléma.

Másrészt pillanatképet találhatunk illetve bizonyos esetben YouTube videót is ami elég informatív lehet. Ha megvan a kiszemelt áldozatunk, elnavigálhatunk a játék hivatalos oldalára, vagy azonnal el is indíthatjuk a letöltést.

Maga az alkalmazás szerencsére teljesen ingyenes, éppúgy mint az általa kínált játék szoftverek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code