JShot avagy képlopás megosztási lehetőséggel

Az alábbi alkalmazással könnyen és praktikusan tudsz képlopásokat végrehajtani, egyszerű használat és a legfontosabb hogy ingyenesség jellemzi.

Ha már számítógépet használunk szinte biztos hogy legalább egyszer eljön az a bizonyos pillanat hogy olyan esemény végrehajtásán fáradozunk amelyet meg szeretnénk osztani a nagyvilággal vagy csak egyszerűen a barátainkkal, képernyőkép formájában.

Itt bizony rengeteg szoftver található ami akár fizetősen is letölthető, igaz ezek igen nagy felhasználási területtel rendelkeznek, talán túlságosan is sokkal ami egy átlag számítógép tulajdonos számára soknak is bizonyulhat.

Egy egyszerű, de mégis remek kis képlopó program a JShot ami a legfontosabb feladatokat támogatja. Lehetőségünk van billentyűparancsokkal rávenni a képlopásra, itt tekintélyes beállítási lehetőséget kapunk, megadható hogy egy adott terület örökítése esetén milyen billentyűparancsra történjen meg.

Ha már a konfigurációnál tartunk előre az is meghatározható hogy PNG vagy JPG formátumban mentsen. Képlopás esetén lementhető az egész képernyő, egy adott terület vagy akár az aktív ablak.

Beépített fotó szerkesztőjével a mentés előtt feliratozható, ecsettel rajzolhatunk rá, kitölthetjük színnel az adott részeket.

Ha elkészültünk remekművünkkel azonnal meg is oszthatjuk azt a népszerűbb képmegosztókon (PicasaWeb, Skype, Twitpic) . Egyéb különlegességei közzé tartozik a késleltethetőség.

A JShot letölthető aloldalunkon.

Kapcsolódó cikkek:

 

PhotoScape, avagy fotószerkesztő, nézegető és képlopó egy felületen

 

WinSnap, Képlopó szerkesztővel

 

PicPick- profi képlopás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code