Friss szoftvercsomag az új operációs rendszerre

Telepíts kompatibilis programokat az új operációs rendszerre, tedd egyedivé néhány hasznos alkalmazás segítségével.

Számos Windows 8 kiadáson vagyunk túl. Nem is olyan rég kezdhettük el letölteni a fejlesztések utolsó állomásának számító Release Preview szériát, ami után már csak a boltok polcairól, illetve előtelepített változatban lesz elérhető a nagyközönség számára.

Ha már futtatjuk, mindenképp keressünk rá olyan programokat, amelyek kompatibilisek vele. Mivel minden szoftver gyártó tudja. hogy lépést kell tartani az újdonságokkal ezért, egyre több olyan alkalmazás lát napvilágot, ami kompatibilis vele.

Audacity

Az alábbi audio szerkesztő segítségével, zenei állományainkat módosíthatjuk a saját ízlésünk szerint. Funkcionalitása igen széleskörű, számos feladatra fel tudjuk használni. Többek között a zenei állományokból kivághatunk részeket, akár egyesíthetünk két független részt is igény esetén. A több sávos keverésen felül, ha a zenei állomány zajokat tartalmaz, el is távolíthatjuk vele. Tudását úgynevezett plug-inek segítségével bármikor bővíthetjük. Audacity letöltés itt

 

Dropbox

Fájljaink szinkronizálását hajthatjuk végre Windows 8 alatt a Dropbox segítségével. Bizony, az új rendszer esetén is szükség lehet arra hogy adatainkat szinkronizálni tudjuk. Adataink szempontjából nem mindegy hogy azokat hol tároljuk. Ha rendszeresen utazunk, más gép előtt is szükségesek adataink, nem szeretnénk magunkkal adathordozókat vinni, akkor tároljuk fájljainkat online, így azokat szinte bárhol el tudjuk érni. Alap konstrukcióban 2GB tárhely áll a rendelkezésünkre.

Google Earth

Tekints úgy a földre mint még soha, barangolj be olyan tájat ahol még soha sem jártál, keress, illetve tervezz útvonalakat a látványos 3D grafikát is biztosító Google Earth segítségével. A program rendszeres fejlesztés alatt áll, folyamatosan fedezhetünk fel benne újdonságokat. A szoftver műhold és légi felvételek megtekintését egyaránt támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code