PhotoScape, avagy fotószerkesztő, nézegető és képlopó egy felületen

Igen széleskörű alkalmazás, amivel fotóink mindenre kiterjedő kezelésére adódik mód.

Legyen szó telepíthető, vagy portable változatról mindkét alternatíva esetén használható, minden esetben szolgáltatja azokat az előnyös lehetőségeket amik biztosítják hatalmas népszerűségét.

Ha a PhotoScape install. változata mellett döntünk akkor a telepítés elkerülhetetlen, szerencsére sem időben sem pedig méretben nem pazarol. Néhány kattintás és néhány másodperc és használatba is vehető.

Maga a kezelőfelület rendkívül könnyen bejárható a menüpontok kör alakban vannak rendezve aminek két fő oka van, az egyik hogy látványosabb a másik hogy ennyi funkció amúgy sem kerülhetett volna felső ikon sávba nehézkessé válna a navigáció.

A képek mindenfajta manipulációs lehetőségét biztosítja, szerkeszthetjük, képlopásokat hajthatunk végre, konvertálhatunk, de akár több kép összekapcsolásával GIF animációk is szabadon alkothatóak.

További funkciók:

Darabolás, kötegelt szerkesztő, átnevezés, montázsok készítése, több fotó összekapcsolása. Természetesen a lista igen felületes… Az összes funkció megismeréséhez javasoljuk a letöltését.

Mint említettem beszerezhető a PhotoScape telepíthető változatban,

akik nem szeretnék installálni azok számára lett kifejlesztve a PhotoScape Portable alternatíva ami a funkciókat tekintve nem tartalmaz korlátozásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code