Átalakult kezelőfelület, megszokott régi funkciók képlopó alkalmazást keresőknek

Akik eddig is kerestek olyan alkalmazást, ami képlopások végrehajtására használható, döntésük a Magyar felületű PicPick mellett szólt most letölthetik a legújabb kiadást ami a régi megszokott dolgokon felül újdonságokat is magával hozott.

Mivel elérhetővé vált a legújabb operációs rendszer, avagy a Windows 8 amely új stílusvilágot is magával hozott a PicPick fejlesztői terméküket hozzá igazították, többek között mostantól még megbízhatóbban fog rajta futni, ezen felül kinézete kissé átalakult amely első ránézésre a Microsoft új termékére hasonlít a stílus szempontból.

Természetesen az újdonságoktól eltekintve most is a lehető leghatékonyabban tudja ellátni azt amire tervezték, avagy magát a képlopás folyamatát.

Az alkalmazást lehetőség van billentyűkombinációkkal vezérelni amit a kezelőfelületén elég részletesen testre is szabhatunk, képes a teljes monitoron zajló eseményt megörökíteni, ha csak az aktív ablakot szeretnénk azt is megtehetjük, ha ez még így sem lenne kielégítő akkor még mindig ott van a szabadkézi kijelölés.

Automatikusan megadhatunk a számára egy fájlnevet ha rendszeresen azzal dolgoznánk.

Késleltethetünk, megadható a kimeneti minőség.

 

Képek esetén hasznos tud lenni a beépített képszerkesztő alkalmazás amellyel további plusz lehetőségekhez nyerünk hozzáférést. A funkciókat tekintve lehetőségünk van képek átméretezésére, nemkívánatos részek kivágására, szabad kézzel való rajzolásra, feliratozásra.

Így még azelőtt módosíthatjuk az állományt, még mielőtt véglegesen elmentenénk.

Mint eddig megszokhattuk, otthoni felhasználás esetén ingyenesen alkalmazhatjuk, ez most sincs másképp, a PicPick nevű képlopó beszerzése és további információk az alábbi linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code