Windows 8 szoftverek

Az alábbi szoftverek problémamentesen képesek futni Windows 8 rendszer alatt. Hiába az új operációs rendszer ha nem találunk rá kompatibilis programokat.

 

Szép, új rendszer formájában mutatkozott be a számunkra a Customer Preview ami újdonságok egész hadát hozta magával. A fejlesztések még koránt sem értek véget, még várnunk kell egy keveset a boltba kerülésig.

Akik már fel is telepítették a számítógépükre a legújabb Demo kiadást nagy bizonnyal azon fáradoznak hogy olyan programokat is találjanak rá amik probléma nélkül futnak rajta.

Korábban már közzétettünk egy cikket ami röviden említ néhányat, most itt a folytatás. Az előzőleg összeállított cikk vagyis a Windows 8 alkalmazások a mellékelt linken található.

Szerencsére egyre több programról tudhatjuk meg a futtatásuk után hogy tökéletesen érzi magát az új környezetben is.

Windows 8 for Adobe reader

Ha irodai munkáink során PDF állományokkal is szoktunk dolgozni, tehát egy olyan kiegészítőt keresünk ami az új környezetben is jól érzi magát, képes azokat megnyitni illetve nyomtatni is akkor az Adobe Reader legyen a mi választásunk.

 

Maga program támogatja a böngészőben való PDF állományok betöltődését is. Ha Windows 8 rendszerünk alatt szeretnénk PDF fájlokat kezelni akkor ez az egyik legjobb választás.

Magát a programot itt tudjuk letölteni.

Windows 8 for CPU-Z

Természetesen a legújabb operációs rendszerünk alatt is szükség lehet arra hogy információkat tudjunk meg rendszerünk fontosabb paramétereiről.

 

Az alaplapról, a memóriáról, és a processzorról tudhatunk meg bővebb információt a segítségével. Magát az elmentett információkat HTML formátumban is elmenthetővé teszi amit bármikor visszakereshetünk. A CPU-Z letöltés itt lelhető.

Windows 8 for Daemon Tools lite

Nem maradunk emulátor nélkül sem. A Daemon Tools Lite segítségével fájlokat úgy képes futtatni mintha CD/DVD meghajtóba lennének helyezve. Természetesen tartalmaz egy lemezkép kezelőt is ami bármikor szükséges lehet a számunkra.

 

Játékok esetén is remek megoldás lehet, könnyű kezelés jellemzi. A letöltés itt található.

Windows 8 for Chrome

Nagy népszerűségnek örvendő, biztonságos böngészést nyújtó szoftver a Google Chrome. Mivel a Windows 8 gond nélkül képes futtatni, csak ajánlani tudom, főleg azoknak a felhasználóknak akik eddig is használták. A látványos minden fölösleges sallangtól mentes böngésző egyszerű kezelőfelületet biztosít nekünk.

Kezelőfelületét szabadon tudjuk módosítani a számunkra megfelelő témával.

 

A villámgyors működésen felül egyéb előnyös tulajdonságok is értékessé teszik, címsorát keresésre is felhasználhatjuk.

Ha nincs meg a keresendő oldal címe, csak írjuk be a rá jellemző kifejezést és garantált a találat. Magát a Chrome böngészőt itt találjuk.

Természetesen a későbbiek folyamán további Windows 8 alkalmazásokat is górcső alá veszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code