Windows 8- Start gomb visszaállítása

Állítsa vissza Windows 8 operációs rendszerre jól megszokott Start menüt a Stardock kiegészítőjével, ami nem más mint a Start8.

 

Folyamatosan hallhatunk újabb és újabb információkat a legújabb operációs rendszerrel kapcsolatban. Akik már nem bírták tovább, nem oltotta mérhetetlen kíváncsiságukat a híroldalak olvasása azok már le is tölthették a Consumer Preview kiadást.

Az első használat során számos, a hagyományoktól eltérő újdonsággal is találkozhattunk ami vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből.

Mivel felhasználhatósági köre és kompatibilitása jelentős fejlődést mutat, mostantól lehetőségünk lesz akár táblagépeken is futtatni, mindenképpen szükségessé vált hogy támogassa az érintőkijelzők használatát.

 

Maga a Metro felület számos felhasználó számára igen kényelmetlen lehet, főleg abban az esetben ha már megszoktuk a jól bevált Start menürendszert.

Természetesen a Windows 8 esetében is elő tudjuk azokat a bizonyos menüket és keresőket varázsolni, csupán a kurzort a megfelelő helyre kell irányítani.

Mivel sok felhasználó nem volt megelégedve ezzel az újítással máris akcióba lépett a szóban forgó fejlesztő cég, hogy orvosolja azt a hatalmas hiányosságot amely már szinte mozgalommá nőtte ki magát egyes külföldi oldalakon.

 

A Start8 kiegészítőt operációs rendszerünkre csupán telepítenünk kell és a megszokott felület vár minket. Az alkalmazás teljesen ingyenes, ha szeretnénk megadhatjuk e-mail címünket is, de természetesen ez nem kötelező. A Google bevetésével további oldalakat is találunk ahol letölthető, én a hivatalos forrást javaslom.

Start8 letöltés

Ha vissza szeretnénk kapni jól megszokott start menünket, akkor használjuk a szóban forgó kiegészítőt, ami ugyanúgy telepíthető mint egy alkalmazás, ha pedig fölöslegessé válna csupán töröljük a szoftvereink közül. Az ingyenes kiadás, vagyis a Start8 itt tölthető le. Ha most ismerkedünk a Windows 8 operációs rendszerrel mindenképpen ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code