Windows 8 RC hamarosan…

Nem is olyan rég volt lehetőségünk letölteni a legújabb operációs rendszer újabb fejlesztői szakaszának mérföldkövét, máris újabb hírmorzsákat kaphattunk egy hivatalos konferencián, amin kiderült, hogy néhány hónapon belül elérhető a Windows 8 RC kiadása.

Nem is olyan rég lehetőségünk volt letölteni a Consumer Preview kiadást, már a küszöbön van az új próbaváltozat. A Japánban megrendezett konferencián Steven Sinofsky újabb információcsomaggal is megörvendeztette a kíváncsi nagyközönséget.

Magán a konferencián megtudhattuk, hogy a Release Preview az előző kiadáshoz képest már újdonságokat túlzottan nem fog tartalmazni, inkább sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a rejtett hibák feltárására és azok elhárítására.

 

Többek között a kipróbálók részéről sérelmezett Metro felület finomhangolásokon esik át. Sokkal felhasználóbarátabb testre szabottabb használatot fog a számunkra biztosítani.

A fejlesztési irányt eltekintve a fejlesztők meg lehetnek elégedve a saját munkájukkal, remélhetőleg a felhasználók is ugyanígy fogják gondolni.

Akik eddig is figyelemmel kísérték a híreket, bizonyára le is töltötték a legutóbbi próbaverziót, amit feltelepítettek vagy virtuálisan vagy pedig másodlagos rendszerként az elsődleges operációs rendszer mellé, akkor minden bizonnyal már azon gondolkoznak hogy milyen alkalmazásokkal lehetne gazdagítani Windows 8 operációs rendszerüket.

Friss és nélkülözhetetlen alkalmazásokat itt és itt tudunk beszerezni méghozzá ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code