Firefox 12-PC portal

Letölthető a nagy népszerűségnek örvendő böngésző újabb kiadása a Firefox 12, most sem csalódunk a kiadásban, most is újdonságokkal kápráztat el minket.

Elérhetővé vált a nagy népszerűségnek örvendő böngésző, ami továbbra is biztosítja a számunkra azokat az előnyös paramétereket amit eddig is megszokhattunk.

Kinézetén ránézésre változás nem történt.

Akik eddig is a szóban forgó szoftvert használták alapértelmezett böngészőként, illetve előre meg lett adva hogy saját magát frissítheti azok a felhasználók talán még észre sem vették hogy egy újabb változattal állnak szemben.

Természetesen ez a kiadás is tartalmazott olyan hibákat amiket mindenképp orvosolni kellett előbb vagy utóbb.

 

A jól megszokott kedvező paraméterek mellett mostantól sokkal egyszerűbbé válik a verzióváltás Windows operációs rendszer alatt, kevesebb felhasználói beavatkozást , aktivitást igényel.

Ismeretes volt egy hiba ami Mac OS gépek esetén, ami lassulásokat okozott a jelenlegi kiadás már összefogottabb futást biztosít ezen a platformon is.

Sokkal hatékonyabb, átláthatóbb módon tudunk egy adott lapon belül keresni, már eddig is volt lehetőségünk arra hogy egy meghatározott elemet megkereshessünk, innentől, a kérdéses elem nem csak hogy ki lesz emelve de még a képernyő jól látható részére is fogja azt a számunkra navigálni.

Maga a böngésző nem csak Windows operációs rendszer alatt futtatható, hanem Linux rendszerekre is letölthető. Beszerezni itt tudjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code