Dragon Age 2

A BioWare által kifejlesztett Dragon Age játék megjelenésétől számítva igen szép sikereket ért el. Műfaját tekintve a szerepjátékok kategóriájába tartozhat, mindez által ami sikeres azt folytatni is kell, a BioWare is így gondolta, már elérhető a Dragon Age 2.

A játék stílusára és kinézetére igazán nem panaszkodhatunk, amit ki lehetett hozni belőle azt ki is hozták.

A tájak, a háttérben húzódó hegyek a valóságot érzékeltetik a gép előtt ülővel.

A történet cselekményvonalán sokszor joggal érezhetjük úgy hogy visszaköszön az előző rész, de ez rendben is van mivel egy szoftver széria folytatásáról van most szó. A fő és mellékküldetések során számos feladatot kell megoldanunk.

Érdemes minden kisebb küldetést is végrehajtani, mivel akár új társra akadhatunk, nem tudni, mit hoz a játék fordulata és pont ő rá lenne szükségünk.

Játékmenetének nehézségi szintje csak rajtunk áll, saját magunk dönthetjük el hogy egy könnyed laza kikapcsolódásra vágyunk vagy akciókkal teletűzdelt pörgős események mozgatják a fantáziánkat.

Ha a könnyebb utat választanánk, inkább a taktika talaján járva több elgondolkodtató feladat segítségével tudunk haladni.

A játék megkezdése előtt, számos beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy egyéni játékmenetet tudjunk produkálni.

A újítások palettájáról nem maradhattak le hőseink kinézetének átalakulása sem, kisebb nagyobb változtatások után új füleket és orrokat kaptak. A külsőn kívül a mozgásuk is sokkal könnyedebbé vált.

A játékban egy előre meghatározott karakter bőrébe bújva bonyolíthatjuk a cselekmény szálait, Hawk személyében lehetünk a játék középpontjában talán hátrány hogy magához a személyhez mindenképp ragaszkodnunk kell, ami az egész érdekessége hogy a nemét és kinézetét különösebb gond nélkül meg is tudjuk változtatni. Minőségi változást jelent hogy mostantól fogva képes lesz, gesztikulációkra és beszédre is ezek inkább sérelmezhetőek voltak az első részhez képest, már nagyon kellet egy ilyen minőségi változtatás.

A fejlesztők sajnos bizonyos területen nem vitték túlzásba a bővítéseket. A játék folyamán többször is tapasztaljuk hogy ellenfeleink, szereplők hasonló dialektusban és ugyanazt a szövegkörnyezetet ismételgetik, sokszor tapasztalható a helyszínek kísérteties hasonlósága.

Harcok esetén is viszonylag ugyanazokkal a mozdulatokkal találkozhatunk amit szőrszálhasogató játékosok akár szóvá is tehetnek.

Ettől függetlenül jól sikerült programról van szó, szinte biztos a folytatás, remélhetőleg az a pár apróság orvoslásra is fog kerülni.

A másik fontosabb változás a karakterekkel kapcsolatban hogy csökkentették a fölösleges cseverészés mennyiségét, így jobban tudunk a Dragon Age2 játékmenetének hasznosabb momentumaira koncentrálni.

Kevesebb társunk lesz, ezért most még hamarabb össze tudjuk toborozni kis csapatunkat.

DEMO letöltés

Mit sem ér egy minőségi játék ha nem próbálhatjuk ki, az alábbi linken bárki számára elérhetővé válik a népszerű játékszoftver ingyenes változata, a kipróbálása után lehetséges a szabad vélemény formálás. Ha elnyerte tetszésünket nyugodtabban vásároljuk meg a teljes verziót, világosabbá válik számunkra hogy mit is kapunk tőle.

Link…

Minimum gépigény:

A játék gépigénye nem mondható komoly kihívásnak, főleg azokban a körökben ahol a játék mint szabadidős tevékenység alap. Tehát más nagyobb volumenű játékokhoz viszonyítva elfogadható igényeket támaszt felénk. Ezek az értékek a minimum rendszerkövetelmények, a jobb, minőségibb játékélmény érdekében ettől csak erősebb hardveres felszereltség az ajánlott.

Operációs Rendszer:

Vista, Windows 7, XP

Processzor:

Core 2 Duo 1,8 Ghz, AMD Athlon 64×2 1,8 Ghz

Memória:

1Gb, Vista- 1,5 Gb szükséges

Videokártya: NVIDIA GeForce 7900 GS, Radeon HD 2600 Pro a játék futtatásához 7GB tárterület szükségeltetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code