FiFA 12 hírek

Az EA által fejlesztett FIFA szériát nem kell játékos körökben bemutatni.

A hírekből értesülve már információk derültek ki a 12-es széria megjelenésével kapcsolatban. A felhasználók által adott pozitív kritika, amit az előző széria kapott nem hagyta hogy a dicsőségtől megrészegülve üljenek a babérjaikon a fejlesztők, hanem máris belekezdtek a további munkálatokba, a jobb játékélmény elérésének céljából.

A legújabb kiadásról kiderül hogy teljesen új motort fog kapni aminek az elnevezése az Impact Engie. Neki köszönhetően sokkal élvezetesebb és élethűbb játékban lehet részünk, így a sérülések és a játékosok tulajdonságait jellemző paramétereinek a pozitív előremozdulását tapasztalhatjuk.

Változik a szabadrúgásnál vagy bedobásnál az a nehézkesnek is mondható tény, hogy csak komplikáltan lehet kiválasztani, kivel szeretnénk elvégezni a műveletet. Régebben csak a menüben beállított értékek alapján volt lehetséges. Mostantól szinte azonnal dönteni tudunk a kérdésben.

Az Al Vision Game sokkal élethűbb mozgásvirtualizációs megjelenést biztosít, ami a játékosok közötti passzok esetén érezhető. Neki köszönhetően a passzok mindig célt találnak, az előzőekben megismert kisebb hibát küszöbölik ki ezáltal, a passz a kívánt játékostársunkat fogja megtalálni.

Újításai a nézőteret is górcső alá veszi, javítanak a nézőtéren mostantól edzőket és kispadot is fogunk találni a pálya mellett. Új megvilágítási rendszerének köszönhetően, élethűbb megjelenést kapunk.

Játéksorozata sok focis játékkal szórakozó ember számára, felső kategóriát képviseli.

Természetesen mit sem ér egy játék ha nem próbálhatjuk ki, itt is igaz, sokan a megvásárlása előtt mindenképp ki szeretnék próbálni a DEMO változatát, hogy miért is adják ki a pénzüket.

A kipróbálási lehetőségre sajnos még várnunk kell szeptemberig, várhatóan akkor már elérhetővé válik a DEMO verzió, a boltok polcaira pedig októberben kerül majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code