Októbertől már megvásárolható a Windows 8

A Microsoft hivatalosan is a nagyközönség elé tárta azt az időpontot amikortól megvásárolható a legújabb operációs rendszer, vagyis a Windows 8.

Számos találgatás látott napvilágot, ezek között voltak féligazságok és olyanok amik még meg sem közelítették a valóságot. Mostantól nincs szükség a további találgatásra, mivel a Microsoft hivatalosan is bejelentette hogy a legújabb termékük mikortól vásárolható meg, ha minden jól alakul, akkor legkésőbb október végén már élesben is futtathatjuk számítógépünkön.

A felhasználók már most is ingyen letölthették és tesztelhették, hamarosan alapértelmezett rendszerré válhat.

 

Elöljáróban már annyit tudhatunk hogy az árak eleinte nem fognak az egekbe szökni, mivel akció keretein belül sokkal olcsóbban juthatunk hozzá mint az előző verzió esetén.

Ha eddig is rendelkeztünk már Windows termékkel akkor közel 9 ezer forintért szerezhetjük be a Windows 8 Pro kiadást. Ha dobozos verzióra fáj a fogunk, mindenképp érdemes minél hamarabb lecsapni rá mivel 70 dollárért már a miénk lehet igaz csak frissítés formájában illetve arra is érdemes odafigyelni hogy csak határozott ideig szól az akció.

Magának a frissítésnek a folyamata itt sem lesz bonyolultabb mint az előző kiadás esetén.

Egyre több kiegészítő, szoftver szerezhető be hozzá, idővel a lista egyre nagyobb lesz addig is néhány program amit már ajánlottunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code