Maxthon 3.3.6

Rendkívül gyors böngészési lehetőséget és széles funkcionalitást biztosít a számunkra a Maxthon 3.3.6.

Nem is olyan rég, vagyis 03.22-én került kiadásra a legújabb verziója ami szintén számos újdonságot és remek használati lehetőséget hoz minden felhasználójának, legyen az új vagy régi.

Szó szerint böngésző háborúról beszélhetünk, a gyártócégek egymás után adják ki újabbnál újabb szoftverüket amelyek remek funkcionalitást biztosítanak, és természetesen a kor fejlődését figyelembe véve hajtanak végre fejlesztéseket.

A böngésző piacot eltekintve számos olyan szoftver lelhető fel amely remekül ellátja a feladatát, vannak közöttük jók és kiválóak.

Jelenleg a Firefox és a Chrome igen előkelő helyet foglal el ebben a virtuskodásban, ezek a programok népszerűségüket elsősorban gyorsaságuknak és remek testre szabhatóságuknak köszönhetik.

Van egy olyan böngésző amely hasonló előnyös tulajdonságokat hordoz, képes olyan paramétereket felmutatni mint ez a két rivális. Nem más mint a Maxthon.

 

Ha igaz a fejlesztői oldal által kínált információk akkor az alábbi böngésző akár 200%-al gyorsabb oldal betöltődési lehetőséget biztosít a számunkra mint a Chrome.

Felhő alapú szolgáltatásának köszönhetően adatainkat könnyedén szinkronizálni tudjuk két számítógép között. Természetesen ezek az információk teljesen bizalmasak csak akkor tudjuk ezt a szolgáltatást igénybe venni ha létre hozunk egy fiókot amin keresztül megtörténik a szinkronizáció.

A kezelőfelületét úgynevezett skin hozzáadásával módosítani tudjuk a saját ízlésünknek megfelelően. A hivatalos oldalon rengeteg kiegészítőt találhatunk amit kategóriákra osztva találunk a könnyebb navigáció érdekében.

Van egy másik különleges funkciója amivel kitűnik vetélytársai közül, ez pedig az hogy lehetőséget biztosít arra hogy pillanatképeket készítsünk a böngészésünk során zajló eseményekről amit azonnal meg is oszthatunk barátainkkal.

A több füles böngészési lehetőség és a beépített letöltésvezérlő csak növeli értékét.

Lehetőségünk van segítségével jegyzeteket is készíteni mivel tartalmaz egy jegyzettömböt.

Maga az alap szoftver böngészés során azonnal fel kínálja a számunkra azt a lehetőséget, hogy ha olyan weboldalt látogatunk meg amely flash elemeket tartalmaz, vagy bármilyen multimédíás állományt, le is tölthetjük ezeket ha elnyerte a tetszésünket.

Ha idegen nyelvű oldalt látogatunk meg akkor egyetlen kattintással le is fordíthatjuk a beépített Google Translate szolgáltatás segítségével.

Maxthon letöltés:

Tehát ha egy megbízható és nagy tudású böngészőt keresünk, ami nagy sebességű oldalletöltési módot biztosít a számunkra, akkor töltsük le az alábbi szoftvert, vagyis a Maxthon letöltés itt található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code