Hibrid Boot a Windows 8 rendszerében

A külföldi internetes portálok oldalait böngészve rengeteg olyan információ birtokába kerülhetünk ami a jövőre megjelenő Windows 8 operációs rendszerről szól.

Eddig is tudtuk hogy a legújabb rendszer egyik legnagyobb erősségét a gyorsabb üzembe helyezés fogja jelenteni, az információkból most már biztosat is megállapíthatunk.

A windows 8 Italia hasábjain olyan képi és szöveges tartalmak láttak napvilágot, ami egy úgynevezett Hibrid Boot rendszer jelenlétére enged következtetést.

Bizonyára sok embert zavar a Windowsok azon hátrányos tulajdonsága, hogy a rendszernek a teljes felállásáig időre van szükség.

Természetesen külső alkalmazásokkal, fölöslegesen induló programok betöltődésének a letiltásával további másodperceket faraghatunk le.

 

A gyors indítás egyik legszemléltetőbb példája a Linux rendszerek, amelynek Kernel változatai szinte néhány másodperc alatt betöltődnek.

A  rendszer fejlesztői a felhasználók számára szabadon ki illetve bekapcsolható funkcióval látta el a Hibrid Boot kiegészítőt, aminek a segítségével pillanatok alatt képes lesz betöltődni.

Az új hírek között Cloud funkciók bővülését is találjuk, amelyben az egyik érdekesebb a távoli asztal kapcsolatokat támogató Mobile broadband experience account.

A Task Manager átalakulásának is tanúi lehetünk, ezáltal a rendszer fontosabb információit most még hatékonyabban könnyebben át lehet tekinteni.

Várhatóan már jövőre nem kell a hírek közötti morzsákból csipegetni hanem egészében kipróbálhatjuk és minden előítélet nélkül formálhatunk róla pozitív véleményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code