Chrome 18

Számos tuningolás és újítás után megérkezett a Chrome 18 kiadása. Hibajavítások és sebességoptimalizációs lépések után már elérhető a nagyközönség számára.

 

Az első és legfontosabb változás amit tapasztalhatunk, hogy a fejlesztői gárda tanulván a konkurensek már bevált módszereiből, új szemszögből közelítették meg az oldalak betöltését.

Hardveres gyorsításnak köszönhetően sokkal gyorsabban lesz képes az oldal betöltődni. Maga a lehetőség eddig is ott állt a felhasználók előtt mivel a registry módosításával bekapcsolhattuk, igaz nem volt garantált hogy problémamentesen tudjuk ezentúl használni.

A fejlesztői csapat az esetlegesen itt fellépő hibákat orvosolta és alapértelmezés szerint bekapcsolt állapotba helyezte minden olyan felhasználónak aki ki is próbálja szoftverüket.

A gyorsítás során arra törekedtek hogy az olyan PC-k amelyek grafikus teljesítménye elmarad a vártaktól, azoknál az eszközöknél is lehetőség legyen számottevő grafikus gyorsításra 3D tartalmak megjelenítése esetén.

 

Akik már eddig is használták a Chrome böngészőt már minden bizonnyal automatikusan frissítettek is a legújabb kiadásra, mármint abban az esetben ha nem tiltották le ezt az opciót.

Maga a frissítés közel kilenc biztonsági résre hozott megoldást, így biztonságosabban vethetjük magunkat a világháló nyújtotta lehetőségek tárházába.

Tehát akik már használják a szóban forgó böngészőt érdemes megtekinteni a termék névjegyét, hogy a legújabbat használjuk e már.

Azok a felhasználók akik még csak most vállalkoznak arra hogy kipróbálják azoknak mindenképp a 18.0.1025.142 kiadást tudom ajánlani.

Letöltés:

Ha még csak most szeretnénk letölteni a szóban forgó terméket, érdemes hivatalosan itt letölteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code