Folder Size 2.0

Merevlemezünk aktuális teltségi állapotáról kaphatunk részletes információt a szóban forgó szoftver segítségével, nem más mint a Folder Size 2.0.

 

Minden számítógép használó életében eljöhet az a pillanat hogy lassan elfogy a rendelkezésre álló szabad hely. Ilyenkor vagy töröljük azokat a fájlokat amelyek már szükségtelenek, vagy nagyobb tárolóeszközről gondoskodunk.

Ha mégis a fölösleges elemek törlése mellett döntünk, felmerülhet az a probléma hogy melyek azok a fájlok amelyek a legnagyobb helyet foglalják.

Itt jöhet szóba a címben szereplő szoftver, ami segítségével megtudhatjuk pillanatok alatt hogy melyek azok az elemek amelyek a legnagyobb helyet foglalják.

Maga a szoftver teljesen ingyenes, igen jó szolgálatot képes tenni a számunkra.

Miután telepítettük, csupán annyit kell hogy tegyünk, hogy a Scan opciót válasszuk és a program átvizsgálja a számítógéphez tartozó tárolóegységeket és megjeleníti annak aktuális teltségi állapotát látványos körgrafikon formájában.

Itt azonnal világossá válhat a számunkra hogy melyek azok az elemek amik törlésével a legnagyobb helyet tudjuk felszabadítani.

 

Ha további információt szeretnénk elérni az adott csoportról, csupán rá kell hogy kattintsunk és felsorolásra kerülnek az összetevők.

Előre meghatározhatjuk, hogy milyen nézet szerint jelenítse meg az adatokat, sőt az is rajtunk múlik hogy milyen mértékegységet használjon.

Természetesen nem csak az adatok megjelenítése területén lehet hasznos, hanem a duplikált elemek keresésére is használható. Igaz az alapszoftver nem tartalmazza ezeket a kiterjesztéseket de ezeket a hivatalos forrásból bárki letöltheti teljesen ingyen.

A Duplicate File Finder segítségével felkutathatunk minden egyes olyan fájlt amiből több van a számítógépen eltávolításukkal helyet takaríthatunk meg.

A Duplicate Image Finder mint a neve is mutatja, azokat a képeket segít felkutatni a számítógép merevlemezén amikből több is található.

Egyszerű kezelés, kis méret jellemzi. Ha az adott feladatkörre keresünk egy ingyenes szoftvert akkor a szóban forgó program lehet az egyik legjobb választás. Neki köszönhetően rendet teremthetünk a számítógépünkön, segít felismerni és eltávolítani azokat a szoftvereket amelyek a legnagyobb helyet foglalják. Letöltés: itt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code