ESET Smart Security 6 BETA lopásgátló funkcióval

Elérhető a hazánkban az egyik legnépszerűbb fizetős vírusvédelmi szoftver legújabb tesztelési céllal kipróbálható változata, ESET Smart Security 6 BETA ami számos új funkcióval érkezett meg.

Eddig is számos olyan funkcióval rendelkezett a címben szereplő szoftver amely kiemelte az átlag szoftver posztból, de a jelenlegi kiadás most ezekre a hasznosnak mondható tulajdonságokra most rátesz egy lapáttal.

Magát a terméket bárki kipróbálhatja, tehát le is töltheti egy űrlap kitöltésével, igaz a szakemberek felhívják a kísérletező kedvű felhasználók figyelmét, hogy csak olyan gépen futtassák amin nem tárolnak olyan adatokat amik elvesztése gondot okozna, hisz lehetnek benne hibák.

Újdonságok és funkciók:

 Lopásgátló funkció

Segítségével bármikor megtalálhatjuk eltulajdonított eszközünket, azon által hogy ha hálózatra csatlakoznak vele a program automatikus helyzet jelentéseket küld amit egy térképen tudunk nyomon követni, természetesen ennek a funkciónak a használatához egy fiókot kell hogy létrehozzunk.

Az újdonságokon felül azért ezen túl is nyújtja a számunkra azokat a funkciókat amit eddig is megszokhattunk tőle.

Beépített tűzfal rendszerének köszönhetően szinte lehetetlenné válik annak a lehetősége, hogy rendszerünkbe betörjenek és visszaéljenek bizalmas adatainkkal.

Újdonságnak számít az a tény is hogy mostantól letöltendő fájljainkat már akkor elkezdi ellenőrizni amikor még csak fut a letöltés.

Mire a számítógépünkre kerül a teljes változat akkorra már biztosak lehetünk benne hogy megnyithatjuk e azt vagy sem. Sokkal hatékonyabban fogja kezelni a tömörített állományokat mivel a kártevők készítői előszeretettel rejtik programjaikat ilyen módon.

Ha nem használjuk számítógépünket az ESET Smart Security teljes vizsgálatot indít a háttérben, hogy ne akkor történjen meg az ellenőrzés amikor a gépen dolgozunk. Így csökkenti az erőforrásokat rendszerünkön.

Korszerűbb szülői felügyeletet használhatunk az ESET Smart Security ezen kiadásában, ahol blokkolni tudjuk azokat az oldalakat amelyek olyan tartalommal rendelkeznek amik gyermekeinkre veszélyt jelenthetnek.

Ha ki szeretnénk próbálni itt megtehetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code