Samsung Galaxy S

A tavalyi évben robbant be a köztudatba, forradalmasítva az Androidos mobilpiacot.A Samsung cég mindent megtett azért hogy a vásárlókat magáévá tegye, sikerült.

Lekerekített formája minden kézben jól mutat.Az Android 2.1 rendszerét az 1ghz-es processzor támogatja.Sajnos néha időnként lassulás tapasztalható, gondolom egy újabb szoftver harmonikusabb kölcsönhatásra buzdítja a rajta lelhető progikat és orvoslásra kerülnek gyermekbetegségnek is nevezhető dolgai.Hatalmas, 4″-os AMOLED kijelzőjén jól élvezhetőek a HD videók.Nem csak a megjelenítésében hanem az elkészítésében is támogat minket.

A 8GB -os memóriája bőven elég minden fontos adat tárolására.Többet nem kell azon aggódni hogy mit töröljünk ki és mit hagyjunk meg.Az igazi klasszisok táborát gazdagítja a Galaxy S.

A Galaxy S MicroSD kártyával tetszés szerint bővíthető.

Az elektronikus könyvolvasás és a játékok kitörnek a monoton számítógépes virtualitás talajáról.Kijelzője erőteljes színeket nyújt, talán szerintem túlságosan is, igaz mit is vár az ember a hagyományos telefon kijelzőjéhez képest.Mindezeknek köszönhetően, fényviszonyoktól független mindig a maximális képminőséget biztosítja, még nekem is, aki elég kritikus szemmel nézi a világot.

Az Android Markerről olyan játékokat is letölthetünk ami kihozza a Galaxy S igazi játékélményét.Ki ne vágyna arra hogy kedvenc játékát akár a tv képernyőjén játsszuk akár HD minőségben, méghozzá úgy hogy a Galaxy S segítségével irányítsuk.

A Google Maps alkalmazás a teljesség igényével konfigurálható, igazi okostelefonra jellemzően konfigurálható.Ha kedvünk tartja választhatunk műholdas nézetet, vagy esetleg utcai nézetet, ha valakinek kevés, válasszuk a forgalmi nézetet.Ha külföldön járnánk és kedvenc üzletláncunkban szeretnénk vásárolni , a nézetváltással könnyen odatalálunk.

Social Hub

Minden mai ezen kategóriába tartozó telefon elmondhatja magáról hogy képes a kommunikáció szinte minden formáját nyújtani, ezeket rendszerezve pillanatok alatt navigálhatunk és indíthatunk csevegést.Új hírünket e-mail segítségével tudathatjuk barátainkkal.Nem maradhatott le róla a népszerű Msn, telefonra optimalizált verziója sem.

A Layar reality böngészője ámulatba ejtő információkat tartogat nekünk.

A legfontosabb alkalmazásokat tekintve tökéletes munkatársunkká válhat.

World,Exel, PowerPoint, Pdf stb…

A Galaxy S segítségével megtekinthetjük kedvenc Youtube videónkat, vagy akár DivX formátumban is lejátssza a számunkra fontos filmeket.

Az 5MP-es kamerája kiváló képet készít, akár el is felejthetjük az idejétmúlt rossz minőségű képek korszakát.

A Galaxy S vezeték nélküli kommunikációja figyelemreméltó.

A vezeték nélküli hálózat támogatja a 802.11 b/g/n szabványt.

A DLNA technológia segítségével, számítógépünkkel, bármilyen multimédiás tartalmat képesek leszünk megosztani.

A HSDPA vételi képességével rendelkező mobil könnyen csatlakozik a világhálóra, nem mondhatjuk róla hogy lassú volna.A le és feltöltés különösebb akadály nélkül történhet.

A beépített rádió kimaradt de egy ilyen készülék esetén amúgy sem ez lenne a fontos.

Galaxy S ár:

Az árak 2011.01.13-án érvényesek:

Vodafone:

Vitamax csomagban:129990 FT

Komfort előfizetéssel:114990 FT

Prémium előfizetéssel: 109990 FT

T-Mobile:

12 hónapos előfizetéssel:124990 FT

Domino csomagban:134990 FT

Telenor:

MobilKvartett 3000 csomagban, 1 év hűséggel: 99990 FT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.