Firefox 6-1TB.hu

Az ígéreteknek megfelelően a Firefox fejlesztői csapata tartja azt az ütemtervet amelyet kiszabott. Az FTP szerverről már letölthető a Firefox 6 verziója.

Első üzembe helyezésekor komolyabb változásokat nem veszünk rajta észre, mint az eddigi munkák során most is elsősorban a biztonsági hiányosságokat foltozták illetve a stabilitás és a sebesség mértékét növelték.

Biztonsági szempontból tekintve közel 10 olyan hibát tartalmazott amelynek javítása feltétlenül szükséges volt.

A Firefox 6-ban található egy kiegészítő menedzser amely segítségével a telepített kiegészítők hatékonyabb áttekintését segíti elő ezáltal könnyebb meghatározni hogy a kiegészítők területén naprakészek vagyunk e.

A számítógépünk által kezelt adatok biztonságosabb kezelését is támogatja, ezáltal mi dönthetjük el hogy egy adott oldal meglátogatása esetén milyen információkat továbbíthat böngészőnk.

A Firefox böngészőkre jellemzően erre a változatra is jellemző az egyszerű, gyors böngészés, amit az intelligens címsornak köszönhetünk, használata során folyamatosan figyelemmel kíséri böngészési szokásainkat és legközelebbi használatakor azok alapján igazodik hozzánk.

A Könyvjelzőgomb és a Firefox menüpontjai egyetlen kattintással érhető le, könnyebben navigálhatunk a konfiguráció során.

Az eddigiekben megszokottan ebben a változatban is az újratöltés és a megállítás gomb funkciója egyetlen felületen érhető el.

Számtalan csoportosítási lehetőséget biztosít így nagyobb számú weboldal esetén, jobban áttekinthetőbbé válnak, kiemelhetjük a számunkra legfontosabb oldalakat az azonnali indításhoz. A Panorama funkció igazán hasznos lehetőség mindenki számára.

Adat szinkronizáció

Mivel módunkban áll Mobil eszközökön is futtatni, ha szükséges szinkronizálhatjuk a számítógépünkön eltárolt előzményeket készülékünkkel ezáltal kedvenc weboldalaink már csoportosítva érhetjük el, illetve a jelszavainkkal sem kell tovább bajlódni.

Széles platformtámogatásának köszönhetően Linux rendszerekre is elérhető, igaz kisebb késésekre azért számolni kell.

 

A hivatalos forrásból való letöltési lehetőség az alábbi linken találjuk, csak operációs rendszerünket kell kiválasztani.

Letöltés itt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code