PES 2012-Csúcskategória

A fociszimulátoros játékot kedvelők örömére elérhető a PES 2012. Magát a játékot tekintve komoly minőségbeli változáson ment át, a fejlesztői csapat igazán kitett magáért. A jelenleg előzetesként is debütáló DEMO változat remekül teljesít.

Várhatóan a Bajnokok Ligája és az Európa Kupa is felfedezhető lesz majd a bajnokságok között. A fejlesztéseknek köszönhetően sokkal minőségibb játékmenetet kapunk, ellenfeleink intelligensebb, kitartóbb támadásokat intéznek ellenünk. Természetesen csapattársainkon is észrevehetünk számos újdonságot. Az új kurzor rendszernek köszönhetően sokkal hatékonyabban tudjuk irányítani játékosainkat. Közvetlen csaták esetén társaink sokkal jobban a segítségünkre lesznek mint az előző szériában.

Várhatóan nem csak konzolokra lesz elérhető hanem PC-n is futtathatjuk majd.

Ha egy igazi fociszimulátoros játékot szeretnénk, amely futtatása során olyan érzetünk támad hogy ott vagyunk a pályán, akkor mindenképp érdemes kipróbálni.

Gépigény

Szerencsére a PES 2012 gépigénye nem fog számottevően változni, tehát ha az előző verzió gond nélkül futott gépünkön akkor ezzel sem lesz semmilyen gondunk. De nézzük pontosan milyen hardver és szoftver környezettel kell hogy rendelkezzünk az akadásmentes futtatásához:

 

Minimum gépigény

Ahhoz hogy a játék fusson a gépünkön legalább az adott konfigurációt el kell hogy érjük.

1 GB RAM

8GB szabad hely

DirectX 9 kompatibilitást támogató videókártya, illetve hangkártya

Intel Pentium IV 2.4 GHz processzor

Windows XP, Vista/7

Ajánlott rendszerkövetelmény

Abban az esetben ha minden akadástól mentesen szeretnénk futtatni a játékot akkor az alábbi konfigurációra lesz szükség:

2 GB RAM

8GB szabad hely

DirectX 9 kompatibilis videókártya, illetve hangkártya.

Intel Core2 Duo 2 GHz vagy a teljesítményével azonos processzor.

Windows XP, Vista/7

Továbbá 1280×720 felbontást biztosító képmegjelenítő.

PES 2012 DEMO

Ha már minden olyan fontos információ birtokába kerültünk amelyre szükségünk volt akkor már nem is maradt más mint hogy kipróbáljuk. Az ingyenes változatát a mellékelt oldalon érhetjük el. Itt…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code