Skype 5.8- Videótelefonálásokhoz..

Egy remek kommunikációs szoftver, amely videótelefonáláson felül konferenciabeszélgetéseket is támogat, nem más mint a Skype 5.8 kiadása.

 

Nem is olyan rég adták ki a nagy népszerűségnek örvendő, videótelefonálásra használható program legújabb változatát.

A világháló fejlődése számos új dolgot is hozott magával. Többek között forradalmasították a telefonálást, mint kommunikációs lehetőséget.

Ma már számos olyan program található forgalomban amely nem csak azt támogatja hogy a távolban lévő ismerősünk hangját halljuk, hanem akár videókép formájában is láthatjuk partnerünket.

A Skype tudása messzemenőkig túlmutat vetélytársain, számos olyan lehetőséget biztosít a számunkra amellyel korszerűen tudjuk felvenni a kapcsolatot ismerőseinkkel.

A rendkívül egyszerű kezelőfelület gondoskodik arról hogy könnyen tudjuk elsajátítani a használatát. Természetesen az sem hátrányos hogy számos nyelvet támogat, többek között a Magyar is megtalálható a listán.

 

A minimális erőforrás gondoskodik arról hogy akár gyengébb konfigurációkon is használni tudjuk. Multiplatformitásának köszönhetően nem csak Windows, hanem Linux operációs rendszeren is használni tudjuk.

Skype használata

A teljesen ingyenesen használható program segítségével csupán internet kapcsolatra van szükségünk ahhoz hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot a világ bármely pontján tartózkodó személlyel.

Természetesen ez az internet kapcsolat lehet akár vezeték nélküli WI-FI kapcsolat, amelyet akár mobil készülékünkön is felépíthetünk.

A Skype 5.8-as kiadása számos újdonságot is tartalmaz, többek között lehetőségünk van FULL HD videóbeszélgetések lebonyolítására is. Továbbá felfedezhetünk benne egy olyan plusz funkciót amely támogatja a csoportos képernyőmegosztást.

Mint minden ma népszerű kommunikációs szoftverre jellemzően, erre is igaz hogy a fejlesztők a munkálatok során a közösségi oldalak felé is indultak, segítségével akár videóhívásokat is kezdeményezhetünk Facebook ismerőseinkkel.

Integrálttá vált a Bing Toolbar is, az hogy kinek hasznos, illetve ki fogja használni, személye válogatja.

Természetesen a számítógép és a számítógép közötti kommunikációval nem ér véget a tudása. Lehetőségünk van vezetékes és mobil számokat is hívnunk a Skype segítségével, ez viszont már fizetős alternatíva. Az árakat eltekintve nem is olyan vészesek a hagyományos mobil illetve vezetékes díjcsomagokhoz mérten.

Skype letöltés

Ha egy nagy tudású kommunikációs szoftvert keresünk amely számos extra lehetőséget is biztosít, felhasználható konferenciabeszélgetések lebonyolítására is akkor töltsük le a legújabb kiadást. A Skype letöltés itt… található.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code