Panasonic DMR-EX81S

Első nekifutásra nehéz erről a modellről eldönteni hogy, műholdvevőről vagy pedig egy DVD íróról van szó. A pontos meghatározás alapján, mind a kettő. A Panasonic cég piacra dobta a több multifunkciós igen egyedi extravagáns Panasonic DMR-EX81S modellt. A szórakoztató elektronikai termékek piacán igen nagy területet fed le. Most igen nagy fába vágta a fejszéjét amikor a DMR-EX80S modell továbbfejlesztésére adta a fejét. Nyugodtan állíthatjuk, hogy sikerrel tette.

Ez a modell tökéletes keveréke a széles formátum adat rögzítésére alkalmas CD/DVD író és a műholdvevők előnyös tulajdonságainak. Beépített lemezére gond nélkül és azonnal rögzíthetünk felvételeket.

Dizájnos kialakítása első ránézésre nem a mai set top boxok kialakítását sugározza. De kinézetével mindenképp beleillik lakásunk harmóniájába.

A Panasonic DMR-EX81S segítségével minden eddiginél könnyebben vehetjük fel kedvenc műsorunkat. A tárhelyről a 250GB-os merevlemez gondoskodik, ami akár a felvétel minőségétől függően 440 órát is jelenthet. A beépített műsorkalauz két hétre előre nyújt betekintést a csatornák kínálatába. A szükséges felvétel beprogramozása nagyon egyszerűre sikeredett. Csak katt a felvenni kívánt műsor nevére és már kész is vagyunk. Remélhetőleg nem lesz gond az EPG időzítéssel és nem lesz csúszás.

A merevlemezre rögzített felvételeket különösebb szakértelem nélkül írhatjuk ki DVD-re. Az 500 soros felbontás átlagos megjelenítőkhöz tökéletes megjelenítést, mozizási élményt nyújt.

Panasonic DMR-EX81S kártyafogadó

A Panasonic DMR-EX81S beépített kártyafogadójának köszönhetően, nem csak az ingyenes csatornák vétele maradt alternatívaként, mivel a minőségi tartalmas műsorok csak előfizetéssel érhetőek el, hanem kódolt csatornákat is elérhetünk, megfelelő előfizetés esetén.

Teljes értékű CD/DVD lejátszója segítségével nem maradunk le a filmek élményéről, kép és zenei fájlokat is vissza ad. Ismeri a napjainkban elterjedt összes jelentősebb formátumot.

Természetesen, ha kedvünk tartja, USB adathordozót is használhatunk multimédiás feladatokra.

Ha a film felbontása nem is érné el a kívánatos szintet, beépített skálázójával 1080p formátumig felturbózza, megkapva a kívánatos képpontok számát.

Ha HDMI kimenethez rokon márkájú Tv készüléket csatlakoztatunk, a TV távirányítójával is képessé válik a vezérlésre.

Nagy tárkapacitású merevlemezére könnyen másolhatjuk kedvenc zeneszámainkat amit akár 12-szeres sebességgel tud. A műfaji besorolással több gondunk nem lesz, mivel ezek már előre megtörtént, nekünk csak a megfelelő könyvtárat kell kiválasztani.

Két féle színben került a boltok polcaira, ezüst és fekete.

Panasonic DMR-EX81S ár:

2011.02.23-án az online kereskedésekben:

128793 FT

Az ár igen borsos, de a tudás kárpótol. Több eszköz egyidejű használatát teszi fölöslegessé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code