Crysis 2 játék

A sci-fi lövöldözős játékok területén megmutatta a Crysis játékszéria tudását, megszerezve a népes felhasználók elismerését. Nem is várhatunk alulteljesítést mivel nem kisebb cég adta ki mint az Electronic Arts. Nevükhöz számos számos játék kiadása fűződik, kivétel nélkül sikert arattak.

Maga a játék nem egy unalmas széria program, története előzményei vannak. Nézzük most mik is a legfontosabb események.

A képzeletbeli jövőben járva, vagyis 2023-ban két nagy hatalom feszül egymásnak egy titokzatos tárgy miatt. Miután kiderül a tárgyról hogy idegen eredetű és nem barátságos szándékkal került a földre, csak fokozza a hangulatot. A történések tetőpontja hogy önállóan aktiválódik és a célja hogy elpusztítsa a bolygónkat. Az első támadás utáni túlélők összefognak, félreteszi a két ország ellentétes nézeteiket hogy egységes erővel szálljanak szembe a szinte lehetetlennek tűnő feladatnak.

A Crysis 2 már lehetőséget ad egyjátékos módra tehát egyedül szállunk szembe a vérszomjas idegenekkel, ha fel szeretnénk függeszteni a játékot, megtehetjük hogy legközelebb ott folytathassuk ahol véget ért. Maga a nehézségi szint négy kategóriát képvisel. Újításként fedezhető fel a játékban a NanoSuit titán nanoruházat, segítségével katonánk extra képességekkel lesz felruházva. Viselésével hatalmas erőhatásokat is képesek leszünk elviselni, erőnk is megsokszorozódik.

Találunk benne további kiegészítőket ami előnyös lehet számunkra ezek alapértelmezettként kikapcsolt állapotú, és a használat közben fogyasztják az energiánkat.

Ha támadás közben lopakodni szeretnénk láthatatlanságot is kölcsönözhet nekünk. Ha megtámadnak vagy éles harcba bocsátkozunk rövid időre halhatatlanná is válhatunk. A legérdekesebbnek mondható mód a vizor, energiát nem igényel taktikai szempontból lehet előnyös mivel észreveszi az ellenséget és minden utunkba kerülő járművet és fegyvert érzékel.

A Crysis 2 talán legérdekesebb és legnagyobb változása a grafikai fejlődés, maga a környezet is elkápráztat minket, mostantól trópusi fákkal, kiváló grafikájú épületekkel robbant be a tudatunkba.

Érdemes minél hatékonyabban haladni az egyes pályák között mivel minél jobb eredményeket tudunk felmutatni annál több lehetőség adódik magát a játékot extrákkal ellátni. Plusz tapasztalat pont beszerzése után az alap négy karakterosztály mellett akár egy teljesen újat hozhatunk létre a saját ízléseinknek megfelelően kialakítva.

A legfontosabbakat említve akár új képességek birtokába is kerülhetünk de az ellenség legyőzéséhez szükséges fegyverek fejlesztése sem egy utolsó szempont.

Érdemes a megsemmisített ellenfelek háza táján szétnézni és a megtalált dögcédulákat begyűjteni mivel ezeknek is extra értéke van. Cserébe kaphatunk olyan plusz segítséget mint például helikopter, légi támadás és radar.

Crysis 2 gépigény

Maga a Crysis 2 alapvető hardveres, illetve szoftveres követelmények meglétét igényli, ami a minőségi játék futtatás elengedhetetlen tartozéka. Megjegyzendő hogy ezek a paraméterek minimális rendszerkövetelmények. Legalább ugyanilyen, vagy ettől jobb konfiguráció szükségeltetik.

CPU

Intel Core 2 Duo 2Ghz vagy Athlon 64×2.2 Ghz

RAM:

2Gb

Videokártya:

Nvidia GeForce 8800 GT vagy ATI Radeon 3850HD-512RAM

Operációs rendszer:

Windows XP, Windows Vista DirectX 9

Helyszükséglet: (HDD)

9Gb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code