Karácsony Artúr

A Karácsony Artúr című animációs film segítségével betekintést nyerünk a télapó munkájába, megtudhatjuk mekkora összefogott munka szükséges hogy a gyerekek ne maradjanak ajándék nélkül.

Ez a remek, szórakoztató animációs film kicsiknek és nagyoknak garantált kikapcsolódást ígér, sok nevetéssel fűszerezve. Ki gondolná hogy a karácsonyt mekkora szervezett munka előzi meg mindazért hogy a gyerekek megkaphassák várva várt ajándékukat. Kétmilliárd gyerek számára az ajándékok beszerzése illetve kézbesítése egyetlen éjszaka alatt szinte lehetetlen lenne a télapó számára.

Szerencsére van segítség, Több millió manó szervezett munkájának illetve a szupermodern szánjaiknak köszönhető hogy minden gyermek megkapja az álmaikban szereplő tárgyakat.

Minden gyermek álma valóra válik, egyetlen kislány kivételével, sajnos ő nem kap semmit. A télapó és a parancsnok helyettese ezt a malőrt még az elfogadható szintre sorolja, de nem mindenki ossza ezt a vélemény.

Karácsony Artúr ezt máshogy látja. Úgy gondolja hogy egyetlen gyermek sem maradhat ki, ezért elhatározza hogy útra kel és elsimítja a felmerülő problémát.

Útja során nem hogy megoldja hanem további galibákat okoz, számos mulatságos kalandba keveredik.

Szereplők:

(a film szereplőinek eredeti hangjai)

James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Matt Lucas, Johnny Brennan, Bill Nighy, Imelda Staunton, Will Sasso

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

code